De geheimen van Limburg


t/m

Adembenemende vergezichten tot aan het Duitse Aken, een Limburgs biertje in de hand en een outdoor cooking event. Zomaar wat ingrediënten voor vier dagen bourgondisch genieten.

Vanaf de camping op het plateau van Doenrade kun je heerlijk wandelen en fietsen door het mooie heuvelachtige landschap, de routes liggen voor je klaar. Bij aankomst ontvangen we je met koffie of thee en echte Limburgse vlaai. Op vrijdag te voet of per fiets naar Schinnen voor een rondleiding in de Canisius appelstroopfabriek, ’s avonds doen we gezellig een drankje met elkaar.

De volgende dag op naar Thull voor koffie of thee met alweer (!) vlaai voorafgaand aan de rondleiding door de ambachtelijke Alfa familiebrouwerij. Na afloop een proeverij met diverse bieren en hartige hapjes. In de avond pakken we uit met een outdoor cooking event op de camping.

Op zondagmiddag fietsen we naar het onbekende museumdorpje Nonke Buusjke. Een historisch kleinood, uniek in Nederland en misschien wel het hoogtepunt van deze Limburgse dagen. Als alternatief is een bezoek aan de geheime tuinen van Sittard mogelijk.

Aanmelden

Datum
16 t/m 20 mei 2019
Locatie
Puth
Code
2019-402
Kosten
camper + 2 personen € 290,-; camper + 1 persoon € 200,-; extra persoon € 80,-Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
4x overnachting, 1x koffie/thee met vlaai, 1x excursie stroopfabriek, 1x excursie bierbrouwerij Alfa, 1x outdoor cooking event, historische stadswandeling Sittard of bezoek Nonke Buusjke 
Max aantal campers
 27
Bijzonderheden
exclusief voor leden, fietsen meenemen (gelet op de hoogteverschillen wordt een e-bike sterk aangeraden), toeslag hond € 1,25,- per dag (ter plaatse te voldoen), max. 1 hond per camper
Fietstocht
12 km naar museum Nonke Buujske in Schinveld
Wandeling
2,3 km naar de Alfa Bierbrouwerij in Schinnen en 1,5 km naar de stroopfabriek Canisius in Schinnen (gezien de hoogteverschillen dient men goed ter been te zijn)
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda