De geheimen van Limburg


t/m

Adembenemende vergezichten tot aan het Duitse Aken, een Limburgs biertje in de hand en een outdoor cooking event. Zomaar wat ingrediënten voor vier dagen bourgondisch genieten.

Vanaf de camping op het plateau van Doenrade kun je heerlijk wandelen en fietsen door het mooie heuvelachtige landschap, de routes liggen voor je klaar. Bij aankomst ontvangen we je met koffie of thee en echte Limburgse vlaai. Op vrijdag te voet of per fiets naar Schinnen voor een rondleiding in de Canisius appelstroopfabriek, ’s avonds doen we gezellig een drankje met elkaar.

De volgende dag op naar Thull voor koffie of thee met alweer (!) vlaai voorafgaand aan de rondleiding door de ambachtelijke Alfa familiebrouwerij. Na afloop een proeverij met diverse bieren en hartige hapjes. In de avond pakken we uit met een outdoor cooking event op de camping.

Op zondagmiddag fietsen we naar het onbekende museumdorpje Nonke Buusjke. Een historisch kleinood, uniek in Nederland en misschien wel het hoogtepunt van deze Limburgse dagen. Als alternatief is een bezoek aan de geheime tuinen van Sittard mogelijk.

Aanmelden

Datum
16 t/m 20 mei 2019
Locatie
Puth
Code
2019-402
Kosten
camper + 2 personen € 290,-; camper + 1 persoon € 200,-; extra persoon € 80,-Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
4x overnachting, 1x koffie/thee met vlaai, 1x excursie stroopfabriek, 1x excursie bierbrouwerij Alfa, 1x outdoor cooking event, historische stadswandeling Sittard of bezoek Nonke Buusjke 
Max aantal campers
 27
Bijzonderheden
exclusief voor leden, fietsen meenemen (gelet op de hoogteverschillen wordt een e-bike sterk aangeraden), toeslag hond € 1,25,- per dag (ter plaatse te voldoen), max. 1 hond per camper
Fietstocht
12 km naar museum Nonke Buujske in Schinveld
Wandeling
2,3 km naar de Alfa Bierbrouwerij in Schinnen en 1,5 km naar de stroopfabriek Canisius in Schinnen (gezien de hoogteverschillen dient men goed ter been te zijn)
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • Tonke Bus Festival

  t/m

  Op zaterdag 13 april is het eindelijk zover, de tweede editie van Tonke Bus Festival in Terheijden!

 • Natuurfotografie in Flevoland voor beginners

  t/m

  Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

 • media alt

  Voorjaarsshow Bakker Campers

  t/m

  Tientallen campers, leuke aanbiedingen en workshops tijdens voorjaarsfeest op 15 en 16 maart.

Terug naar agenda