Camperdriving Experience


t/m

Wie een personenauto kan besturen, kan ook in een camper rijden, wordt vaak gezegd. Maar is dat ook echt zo?

Ben je voldoende bewust van de grootte en zwaarte van je camper? En weet je in je camper juist te handelen in stressvolle situaties in het verkeer? De Camperdriving Experience betekent een introductie in rijvaardigheid die voor elke camperaar, ervaren of beginnend, leerzaam is. We laten je ervaren wat je kunt verbeteren aan jouw camperrijvaardigheid.

Op het speciale terrein van Prodrive in Lelystad kun je op een veilige manier in je eigen camper oefenen op vier onderdelen. Zo leer je op- en afrijden op een helling en je camper te beheersen in moeilijke omstandigheden. Op een uitgezet parcours ga je oefenen in voor- en achteruit manoeuvreren. Tot slot leer je alles over de juiste manier van beladen, het zekeren van je belading en bandenspanning.

Elk onderdeel wordt door deskundige rijvaardigheidstrainers op een veilige en aangename wijze begeleid. Naast het oefenen in je camper, krijg je beknopte uitleg over de theorie en kun je twee presentaties bijwonen waar je allerlei tips krijgt over handig en milieubewust camperen.

Na afloop van deze dag besef je hoe belangrijk je rijvaardigheid in de camper is. Alles om onbezorgd en veilig te kunnen genieten van je camperreis!

Aanmelden

Datum
30 maart 2019
Locatie
Lelystad
Code
2019-925
Kosten
camper + 2 personen € 65,-; camper + 1 persoon € 55,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
1x koffie/thee, 1x lunch, 1x drankje, 4 oefeningen op terrein, 2 presentaties 
Max aantal campers
 100
Bijzonderheden
honden zijn niet toegestaan, overnachten op deze locatie is niet mogelijk. Indeling vindt vooraf plaats in groepen naar camper (o.b.v. afmeting). Kinderen mogen niet op het oefenterrein komen en tijdens de oefeningen niet in de camper verblijven. Lees voordat je inschrijft de safety rules. Deze vind je op de website bij het event. Hierin staan punten die belangrijk zijn voor deelname. Als je met twee personen komt, kun je -als je wilt- afwisselend de oefeningen op het terrein doen.
Informatie
evenementen@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda