Camperdriving Experience oktober


Wie een personenauto kan besturen, kan ook in een camper rijden, wordt vaak gezegd. Maar is dat ook echt zo? Ben je voldoende bewust van de grootte en zwaarte van je camper? En weet je in je camper juist te handelen in stressvolle situaties in het verkeer? Of ben je meestal de bijrijder en wil je met meer zelfvertrouwen op de bestuurdersstoel gaan zitten?

De Camperdriving Experience betekent een introductie in rijvaardigheid die voor elke camperaar, ervaren of beginnend, leerzaam is. We laten je ervaren wat je kunt verbeteren aan jouw camperrijvaardigheid. Op het terrein van Prodrive in Lelystad kun je op een veilige manier in je eigen camper oefenen op vier onderdelen. Zo leer je op- en afrijden op een gladde helling en je camper te beheersen in moeilijke omstandigheden. Op een uitgezet parcours ga je oefenen in voor- en achteruit manoeuvreren. Tot slot ga je met je camper op de weegbrug en leer je meer over de juiste manier van beladen en het zekeren van je belading.

Naast het oefenen in je camper, woon je een interactieve sessie bij gericht op veilig en verantwoord rijden, toegespitst op de camper. Ook worden presentaties verzorgd over banden en reisvoorbereiding.

Na afloop van deze dag besef je hoe belangrijk je rijvaardigheid in de camper is. Alles om onbezorgd en veilig te kunnen genieten van je camperreis! Wil je weten hoe de vorige editie was? Check de testimonials onderaan deze pagina

Let op!

- De NKC Camperdriving Experience is er voor de (nieuwe) camperaars die graag zijn/haar rijvaardigheid wil testen en met vertrouwen de weg op wil gaan. Dit kan in tweetallen, de bijrijder kan dus ook oefenen.

- De NKC Camperijvaardigheidstraining is een vervolgtraining waar meerdere trainingsonderdelen aan bod komen en waar slechts één persoon de training mag doen. Slaag je voor deze training, dan ontvang je een certificaat en krijg je vijf jaar lang 10 procent extra premiekorting op de basisdekking (WA/Beperkt Casco/Uitgebreid Casco) van de NKC Camperverzekering.

Let op: Door de enorme belangstelling is het evenement volgeboekt! Volgend voorjaar organiseren we weer twee edities (op 27 maart en 25 april 2020). Boeken is mogelijk vanaf 19 november a.s. via onze website. 

Aanmelden

Datum
20 oktober 2019
Locatie
Lelystad
Code
2019-935
Kosten
Camper + 2 personen € 99,-; camper + 1 persoon € 85,-
Toeslag niet-leden: 20 procent
Inbegrepen
1x koffie/thee, 1x lunch, 1x drankje, 4 oefeningen op terrein, 3 presentaties 
Max aantal campers
 100
Bijzonderheden
- Honden zijn niet toegestaan.
- Overnachten op deze locatie is niet mogelijk.
- Indeling vindt vooraf plaats in groepen naar camper (o.b.v. afmeting).
- Kinderen mogen niet op het oefenterrein komen en tijdens de oefeningen niet in de camper verblijven.
- Lees voordat je inschrijft de safety rules. Hierin staan punten die belangrijk zijn voor deelname.
- Als je met twee personen komt, kun je, als je wilt, afwisselend de oefeningen op het terrein doen.
Informatie
evenementen@nkc.nl 

Testimonials

Binnenkort


 • 50PlusBeurs

  t/m

  De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht.

 • Fabrieksbezoek Hymer september

  t/m

  Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

 • Fort Everdingen

  t/m

  Ontdek het grootste geheim van Nederland: de nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie van 85 kilometer lang.

Terug naar agenda