Camper GolfCup (Noord-Holland)


t/m

Golfbaan Dirkshorn organiseert samen met partners Golfbaan Westwoud, De Zaanse en De Vlietlanden de eerste Camper Golfcup Noord-Holland van maandag 2 tot vrijdag 6 september. Een gezellige sportieve midweek voor golfers met een camper.

Bij de deelnemende golfbanen worden op de speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voorzieningen getroffen om uw camper van stroom te voorzien, zodat een comfortabel verblijf gegarandeerd is.Halverwege de week is een rustdag ingepland, waarop u een extra ronde golf kunt spelen of de omgeving kunt verkennen, bijvoorbeeld per fiets of per Lopifit, een elektrisch aangedreven step. Deze zijn bij Golfbaan Dirkshorn te huur, voor een comfortabele en ludieke tour door de landelijke omgeving.

Programma per dag

Deelnemers melden zich op de ochtend van de speeldag  bij de receptie van de betreffende golfbaan en plaatsen de camper op de daarvoor gereserveerde plek.

10:30    Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers en aanmelden wedstrijd
12:00    18 holes stableford wedstrijd, eventueel multi teestart
16:30    Borrel met snacks of hapjes
17:30    Prijsuitreiking

Gezellig om met elkaar de dag te besluiten met een diner, maar dit is optioneel en kan naar wens vooraf gereserveerd worden.

Meer informatie over dit unieke toernooi staat hier.

Binnenkort


 • Mosselweekend Yerseke

  t/m

  Jaarlijks op de derde zaterdag van augustus viert Yerseke Mosseldag waar het hele dorp gevuld is met een braderie, kermis, de vlootschouw en er zijn diverse evenementen, waaronder taptoe en een vuurwerkshow.

 • NKC Golfkampioenschap

  t/m

  Dit jaar spelen we op de oudste golfclub van Drenthe: DGC De Gelpenberg. Deze baan is gelegen in een fraai en rustgevend Drents bos- en heide landschap.

 • NKC Drive-in bioscoop (augustus)

  t/m

  Na een eerste succesvolle editie van de NKC Drive-in bioscoop in 2018, organiseert de NKC wederom een unieke drive-in bioscoop voor campers. Dat wordt weer een heel bijzondere ervaring.

Terug naar agenda