Camper- en motorweekend


t/m

Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

De landelijke camperplaats in De Lutte nabij natuurgebied het Lutterzand is de uitvalsbasis voor drie mooie toertochten. Je rijdt door het schitterende Twentse land en Duitsland, waar we een aantal motortreffen bezoeken.

De routes gaan door heuvelachtig gebied, goede motorbeheersing is hiervoor van belang. Onderweg is een bezoek aan het oude stadje Ootmarsum en het Openlucht museum gepland. Ook bezoeken we een aantal molens en een motormuseum.

Voor partners die niet meerijden, zijn er diverse wandel- en fietstochten in de omgeving mogelijk. De gezellige steden Oldenzaal en Enschede zijn op fietsafstand van de camperplaats.

Aanmelden

Datum
21 t/m 23 juni 2019
Locatie
De Lutte
Code
2019-606
Kosten
camper + 2 personen € 165,-; camper + 1 persoon € 120,-; extra persoon € 45,-
T
oeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 2x entree museum, 1x happy hour, 2x  koffie/thee, 1x Twentse versnapering, 1x barbecue (met verrassing)
Max aantal campers
 22
Bijzonderheden
honden zijn niet toegestaan
>
Fietstocht
voor de achterblijvers diverse fietsroutes in de omgeving, bijvoorbeeld naar Oldenzaal of Enschede
Wandeling
voor de achterblijvers zijn er diverse wandeltochten in de omgeving mogelijk. Bijvoorbeeld een mooie wandeling door het natuurgebied Lutterzand. 
Informatie
evenementenoost@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda