Camper Cup


t/m

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.
Na twee succesvolle edities van de Camper Cup wordt er dit jaar opnieuw gestreden om de Camper Cup wisselbokaal.

Er is dit jaar dan ook gekozen voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Vier speeldagen en één rustdag zorgen voor een goeie afwisseling in het programma. Op volgorde van speeldatum gaan de golfende camperaars de  volgende banen af; Hooge Graven Golfclub te Ommen (19 augustus), Drentsche Golf& Country Club te Zeijerveen (20 augustus), Golfclub de Semslanden te Gasselternijveen (22 augustus) en de Drentse Golfclub de Gelpenberg te Aelden (23 augustus). Op 20 augustus is er een rustdag en kunnen deelnemers zelf de dag indelen.

De CamperCup is toegankelijk voor golfers van ieder niveau, mits in het bezit van een EGA handicap en een ‘campers spirit’. Het gaat voor de banen tijdens deze dagen dus vooral om gezellig golfen met gelijkgestemde camperaars. Om het toernooi toegankelijk te houden voor elke golfer is er voor gekozen het tarief laag te houden. Voor € 165,-- per deelnemer bieden de clubs een mooi pakket. Er word gespeeld op 4 golfbanen, er kan gratis worden overnacht bij de golfbaan en er word elke dag gezorgd voor een leuke prijzentafel, en er is meer, maar dat blijft een verrassing. Ook bieden alle clubs de deelnemers de mogelijkheid voor een ontbijt service, is er een mogelijkheid voor een lunchpakket en maken de clubhuizen uiteraard in de avond met alle liefde een maaltijd klaar.

Meer informatie over dit unieke toernooi en een inschrijfformulier kunt u vinden op de website www.campercup.nl.

Binnenkort


 • Mosselweekend Yerseke

  t/m

  Jaarlijks op de derde zaterdag van augustus viert Yerseke Mosseldag waar het hele dorp gevuld is met een braderie, kermis, de vlootschouw en er zijn diverse evenementen, waaronder taptoe en een vuurwerkshow.

 • NKC Golfkampioenschap

  t/m

  Dit jaar spelen we op de oudste golfclub van Drenthe: DGC De Gelpenberg. Deze baan is gelegen in een fraai en rustgevend Drents bos- en heide landschap.

 • NKC Drive-in bioscoop (augustus)

  t/m

  Na een eerste succesvolle editie van de NKC Drive-in bioscoop in 2018, organiseert de NKC wederom een unieke drive-in bioscoop voor campers. Dat wordt weer een heel bijzondere ervaring.

Terug naar agenda