André Rieu en bezoek mergelgroeve 1


t/m

Net als vorig jaar gaan we in 2019 twee weekenden naar de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

Maar voordat we kunnen genieten van meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical, bezoeken we op zaterdag de Sibbergroeve. Dit is de enige mergelgroeve in Nederland waar nog op de ouderwetse manier mergelsteen wordt gewonnen uit een ondergronds gangenstelsel. Deze bijzondere plek ligt op drie kilometer van onze mooie camping, die uitzicht biedt over de kasteelruïne en de Wilhelminatoren van Valkenburg.

Op de dag van het concert gaan we in de vroege avond met de bus naar Maastricht, zodat je voorafgaand aan het concert de tijd hebt om iets te eten of een terrasje te pakken of rond te wandelen in deze prachtige stad. 

Aanmelden

Datum
17 t/m 20 juli 2019
Locatie
Maastricht en Valkenburg
Code
2019-405
Kosten
camper + 2 personen € 380,-; camper + 1 persoon € 245,-; extra persoon € 135,-
Inbegrepen
3x overnachting, entree concert André Rieu op vrijdag 19 juli (incl. busvervoer), 1x koffie/thee, 1x bezoek mergelgrot/winning met gids, 1x koffie/thee met vlaai, 1x barbecue
Max aantal campers
 29
Bijzonderheden
exclusief voor leden, fietsen meenemen (e-bike wordt aangeraden), gezien hoogteverschillen op de camping en bezoeken aan Maastricht en Sibbe dient men beslist goed ter been te zijn, voor concert André Rieu kaarten voor rang 3, sectie B1, rij 5 en 6, toeslag hond ter plaatse te voldoen (€ 3,- per nacht)
Fietstocht
ca.3 km voor bezoek mergelwinning, daarnaast diverse fietsmogelijkheden op eigen initiatief 
Wandeling
ca. 3 km voor bezoek mergelwinning, daarnaast diverse wandelmogelijkheden op eigen initiatief 
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • Puur natuur Texel

  t/m

  Ga mee op deze vijfdaagse reis naar het grootste Waddeneiland: Texel. We overnachten op de prachtige, bijna privé-camperplaatsen van Camping Loodsmansduin, met eigen restaurant, snackbar en zwembad.

 • Fabrieksbezoek Hymer mei

  t/m

  Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

 • Campershow in Leek

  t/m

  Waar de één echt op zoek is naar een nieuwe occasion, snuffelt de ander even rond ter inspiratie of is gewoon een liefhebber van campers.

Terug naar agenda