Zomerevenement Solo weekend


t/m

Het Solozomerweekend vindt plaats op een heerlijke locatie: Camping de Kleine Wielen in Leeuwarden.

Zo maak je in de directe omgeving mooie fietstochten door de natuur en heb je de kans om cultuur te snuiven: Leeuwarden is in 2018 culturele hoofdstad van Europa! Ook op de camping zullen activiteiten plaats vinden, zoals bijvoorbeeld een Keezen-competitie of een jeu-de-boules toernooi. Daarnaast heeft dit evenement als vaste onderdelen: twee keer per dag samen koffie drinken, een happy hour, een gezamenlijke maaltijd in het weekend, het reisplein en de bijeenkomst voor nieuwe leden.

Aanmelden

Datum
25 t/m 27 mei 2018
Locatie
Camping De kleine Wielen in Leeuwarden
Code
2018-802
Kosten
€ 55,- + € 10,- per nacht + toeristenbelasting (bedrag nog niet bekend), overnachtingsprijs is incl. stroom, douche en honden
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x maaltijd, zondagmorgenbroodje, georganiseerde activiteiten 
Max. aantal personen
200
Bijzonderheden
inschrijven mogelijk tot maandag 14 mei (17.00 uur), wie aan de hele zomerweek wil deelnemen moet zich zowel opgeven voor het weekend als voor de midweek, overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, campinggelden en toeristenbelasting niet inclusief, eerder komen of langer blijven tegen ACSI-tarief
Informatie
coordinatorsolo@ nkc.nl
 
Organisatie

Solo 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda