Workshop app Campercontact - Soesterberg (april)


De app van Campercontact is (bijna) onmisbaar voor iedere camperaar. Wie nog niet helemaal thuis is in de app, gebruikt deze na de workshop moeiteloos! Ook als je de functionaliteiten van de app beter wilt benutten, steek je er veel van op.

De workshop duurt tweeëneenhalf uur. Alle onderdelen worden uitgelegd zoals bijvoorbeeld de zoekmogelijkheden, instellen van filters, gebruik van offline kaarten, het toevoegen van beoordelingen, foto’s en het gebruik van de routes. Na ieder onderdeel volgt een oefening.

Van iedere deelnemer wordt verwacht dat zij zelf hun smartphone of tablet (opgeladen) meenemen met de app hierop geïnstalleerd. De app werkt uitsluitend op Android of Apple apparaten. Indien hulp nodig is bij het installeren van de app, geef dit dan bij aanmelding door via het opmerkingenveld. We werken in kleine groepjes met drie begeleiders waardoor er ruimte is voor vragen van zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

De workshop wordt gegeven door opgeleide vrijwilligers van de NKC die zelf enthousiaste gebruikers zijn van de app. Voor en door camperaars dus!

Aanmelden

 

Datum
13 april
Locatie
Soesterberg
Code
2018-905
Kosten
equipe (2 personen) € 29,95
Een persoon € 19,95
Inbegrepen
  • koffie/thee en koekje, water
  • uitleg en begeleiding gedurende 2,5 uur
  • uitgebreide handleiding met oefeningen
  • camperroute Waddengevoel t.w.v. € 9,95
  • 3 begeleiders voor 20 deelnemers
    goede locatie met uitstekende Wifi
Max. aantal deelnemers
20 per workshop.
Bijzonderheden
Je kunt gratis parkeren maar niet overnachten op het parkeerterrein. Afhankelijk van de belangstelling, worden meerdere sessies op deze dag gehouden. Bij aanmelding kan een voorkeur voor dagdeel worden aangegeven. Twee weken van te voren wordt aanvullende informatie en de indeling op het tijdstip van de workshop aan iedere deelnemer gemaild. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Informatie
evenementen@nkc.nl
Organisatie
NKC

Binnenkort


Terug naar agenda