Voorjaarsweekend Solo


t/m

Solo strijkt in het voorjaar neer op de Veluwe. Tijdens dit evenement begroeten we meestal veel nieuwe leden, die we in een aparte bijeenkomst bijpraten over Solo.

Voor de rest staat het weekend in het teken van samenzijn: samen koffie drinken, samen op excursie, samen eten en wie weet ooit ook samen op reis. Daar is het Reisplein uitermate geschikt voor, waarbij Solo’s gelijkgestemden kunnen vinden. Verder staan er als altijd gevarieerde excursies op het programma. Vind je een weekend niet lang genoeg? Eerder komen en langer blijven mag, tegen een gereduceerd tarief.

Aanmelden

Datum
6 t/m 8 april 2018
Locatie
Camping De Jagerstee in Epe
Code
2018-801
Kosten
€ 55,- + € 9,95 per nacht (prijs overnachting is incl. stroom, douche en 1 hond), 2e hond tegen geldende campingtarieven
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x maaltijd, zondagmorgenbroodje, georganiseerde activiteiten 
Max. aantal personen
200
Bijzonderheden
inschrijving mogelijk tot 26 maart (17.00 uur), campinggelden en toeristenbelasting niet inclusief, honden niet toegestaan tijdens presentaties, toeslag tweede hond tegen geldende campingtarieven, overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, het gereduceerde tarief is geldig van woensdag 4 april t/m woensdag 11 april
Informatie
coordinatorsolo@ nkc.nl
 
Organisatie

Solo 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda