Slag bij Vlaardingen


t/m

Dit weekend staat in het teken van de Slag bij Vlaardingen.

Op 8 en 9 juni zullen honderden mensen uit alle windstreken de slag op meeslepende wijze naspelen en verandert Vlaardingen in een middeleeuwse stad. Zo is er een boogschietbaan, klinkt er middeleeuwse muziek en stap je in het grote middeleeuwse kampement duizend jaar terug in de tijd. Een bijzonder weekend waarin de geschiedenis tot leven komt.

LET OP: een weekend later is er ook een evenement in Vlaardingen 'Historisch stadsspektakel Vlaardingen'. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Datum
8 t/m 10 juni 2018
Locatie
Vlaardingen
Code
2018-208
Kosten
equipe € 54,-, solo € 30,-, extra persoon € 25,-
Inbegrepen2x overnachting, 1x happy hour, 1x bierproeverij met koffie/thee
Max. aantal equipes
40
Bijzonderheden
camperplaats zonder voorzieningen (geen elektriciteit, water en mogelijkheid voor lozen van toilet en afvalwater), dus aankomen met volle watertank en leeg toilet, fietsen meenemen
Informatie
evenementenzh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-Holland  

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda