Rijvaardigheid in de bergen


t/m

Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je tijdens een reis? Schrijf je dan in voor dit gezellige en handige evenement.

Ervaren rijinstructeurs geven tips en informatie en leren je met je eigen camper manoeuvreren en rijden op smalle wegen met vele bochten. Ook het remmen en schakelen komt ruim aan bod. Tijdens dit weekend rij je twee keer een route van drie kwartier met een rijinstructeur, rij je zelfstandig verschillende tochten met hoogteverschillen, is er een theorieavond én een informatieavond over veiligheid in en om de camper. Uiteraard is er ook tijd om te ontspannen in de mooie omgeving van Winterberg. 

Aanmelden

Datum
30 maart t/m 2 april 2018
Locatie
Winterberg (Duitsland)               
Code
2018-203
Kosten
equipe € 470,-, solo € 435,-, extra persoon € 50,-         
Inbegrepen
3x overnachting, 1x wandeling, koffie/thee, Duitse barbecue (drank niet inbegrepen), cursus voor beide personen (2x 45 minuten rijden en theorie), 1x welkomstdrankje, happy hour, theorieavond met koffie/thee
Max. aantal equipes
16
Bijzonderheden
overnachtingen op een camperplaats, stroom aanwezig met munten (niet inbegrepen in de prijs)
Informatie
evenementenzh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-Holland  

 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 20 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Tweedehands Motorhome Salon België

  t/m

  Dit is de grootste tweedehands beurs van motorhomes in België. De volledige kampeersector is op de salon vertegenwoordigd.

 • Workshop Zorgeloos je camper verhuren

  Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren, omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je dat er geen nadelige gevolgen zijn?

Terug naar agenda