Puur natuur Texel


t/m

Ga mee op deze zesdaagse reis naar het grootste Waddeneiland: Texel.

We overnachten op de prachtige, bijna privé-camperplaatsen van Camping Loodsmansduin, met eigen restaurant, snackbar en zwembad. De Noordzee ligt vlakbij op zo’n 15 minuten fietsen. Tijdens deze week maken we verschillende gezamenlijke uitstapjes. Zo gaan we naar het Schipbreuk- en Juttersmuseum en maken we een uitgebreide huifkartocht met een Jan Plezier.

Daarnaast kun je op eigen gelegenheid het landgoed Bonte Belevenis bezoeken, voor deelname aan diverse workshops. Ook is er volop tijd om per fiets de leukste plekken van het eiland te verkennen, zoals Den Burg, De Koog of Ecomare. Op de laatste avond sluiten we gezellig af met een uitgebreid diner. 

Aanmelden

Datum
29 mei t/m 3 juni 2018
Locatie
Texel
Code
2018-104
Kosten
equipe € 325,-, solo € 240,-, extra persoon € 80,-
Inbegrepen
5x overnachting, 3x excursie, 1x diner, 1x welkomstdrankje, happy hour, 3x entree evenement
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
overtocht niet inbegrepen (deelnemers dienen dit zelf te regelen), fietsen meenemen, douches gratis, overnachtingen op de camperplaats van de camping, broodjesservice, toeslag hond (€ 5,10 per hond per nacht, zelf ter plaatse te voldoen)
Informatie
evenementennh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Noord-Holland  

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda