NKC Golfkampioenschap


t/m

Doe mee aan het 6e NKC Golfkampioenschap en strijd mee om de felbegeerde wisseltrofee.

We spelen op zaterdag en zondag 18 holes. Je kunt ook 9 holes lopen, maar dan speel je niet mee om de wisseltrofee. Voor partners die niet golfen is er ook veel te doen. De golfbaan ligt in de bosrijke omgeving van Ommen, een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen. Bij het clubhuis ligt een ruim terras met schitterend uitzicht op de baan.

Aanmelden

Datum
10 t/m 12 augustus 2018
Locatie
Ommen, Golfbaan Hooge Graven
Code
2018-510
Kosten
golfer € 158,- , niet-golfer € 60,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x koffie/thee, 1x diner, 1x welkomstdrankje, 3x consumptie, 2x bittergarnituur, 2x greenfee 18 of 9 holes
Max. aantal equipes
35
Bijzonderheden
Golfvaardigheidsbewijs (GVB) vereist, fietsen meenemen wordt aanbevolen, overnachtingen op parkeerplaats golfbaan (geen voorzieningen en geen stroom aanwezig), toilet en douches beschikbaar tijdens openingsuren
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Midden 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda