Nieuweledenweekend Noord-Holland


t/m

Regio Noord-Holland ontvangt tijdens het Nieuweledenweekend nieuwe en bestaande leden op de Camping Tempelhof in Callantsoog.

Gedurende drie dagen wordt een programma van presentaties aangeboden, dat in het teken staat van camperen en campergebruik. Zaterdagmiddag is het regioteam beschikbaar voor technische vragen en het oplossen van kleine problemen. Naast alle presentaties is er ook veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Zo genieten we zaterdagavond van een dinerbuffet en sluiten we zondag af met een brunch. Erna kan nog met een gids gewandeld worden door natuurgebied Zwanenwater.

Aanmelden

Datum
6 t/m 8 april 2018
Locatie
Camping Tempelhof, Westerweg 2, Callantsoog
Code
2018-102
Kosten
equipe € 140,-, solo € 95,-, extra persoon € 55,-  
Inbegrepen
2x overnachting, 1x koffie/thee bij aankomst, 1x brunch, 1x diner, feestavond met live muziek en consumptiebonnen, informatieavond met koffie/thee, informatieochtend met koffie/thee
Max. aantal equipes
60
Bijzonderheden
nieuwe leden kunnen zich aanmelden na ontvangst van een uitnodiging, fietsen meenemen, honden niet toegestaan tijdens presentaties, broodjesservice, Zwanenwater zelf afrekenen (€ 8,-)
Informatie
evenementennh@nkc.nl
Organisatie
Noord-Holland

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda