Nieuweledenweekend Midden


t/m

Het Nieuweledenweekend in Zeewolde is voor leden die in de afgelopen twee jaar lid zijn geworden van de NKC.

Voor nieuwkomers is dit een mooie kans om kennis te maken met de NKC, het camperen én elkaar. Gedurende dit weekend zijn er vele presentaties over de NKC en over het onderhoud en het gebruik van de camper. Op zaterdag is er een zakelijke campermarkt met aansluitend het ‘gluren bij de buren’. Een borrel, uitgebreid buffet en een gezellige avond maken de dag compleet.

Na het gezamenlijke ontbijt op zondagmorgen sluiten we het weekend af met een presentatie. ’s Middags kunnen deelnemers nog fietsen door de prachtige natuurgebieden van Zeewolde. Wie eerder wil komen of langer wil blijven, kan dit zelf met de camping regelen. 

Aanmelden

Datum
13 t/m 15 april 2018
Locatie
Zeewolde
Code
2018-504
Kosten
equipe € 119,-, solo € 79,-, extra persoon € 39,-
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee, 1x ontbijt, 1x diner, 1x welkomstdrankje, happy hour, 3x informatie ochtend/middag/avond met koffie/thee
Max. aantal equipes
60
Bijzonderheden
nieuwe leden kunnen zich aanmelden na ontvangst van een uitnodiging, honden niet toegestaan tijdens presentaties en maaltijden, fietsen meenemen 
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl
Organisatie
Midden

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda