Natuurfotografie Flevoland


t/m

Dit evenement is ideaal voor natuurliefhebbers en hobbyfotografen. Gedurende drie dagen komen we onder meer in de Oostvaardersplassen en de Stille Kern in Zeewolde.

Tijdens wandelingen in deze mooie natuurgebieden krijg je volop de kans om te fotograferen. Een natuurfotograaf zal op verschillende momenten de genomen foto’s beoordelen en bespreken. Daarnaast verzorgt de fotograaf een digitale wandeling door de natuurgebieden en vertelt hij over zijn foto’s. Ook bekijken we samen de film De Nieuwe Wildernis, die is opgenomen in de Oostvaardersplassen.  

Aanmelden

Datum
2 t/m 4 mei 2018
Locatie
Almere en Zeewolde
Code
2018-505
Kosten
equipe € 189,-, solo € 129,-, extra persoon € 75,-
Inbegrepen
2x overnachting, 2x excursie, 3x koffie/thee, 1x diner, welkomstdrankje, happy hour, informatieavond met koffie/thee, boswandeling Zeewolde, wandeling Oostvaardersplas (Zd)
Max. aantal equipes
25
Bijzonderheden
honden niet toegestaan in beschermde natuurgebieden en tijdens diner, fietsen meenemen
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Midden 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda