Najaarsweekend Solo


t/m

Solo gaat naar Zuid Limburg! Vlak aan de Duitse grens, aan het Rimburgerbos, ligt Camping De Watertor. Daar slaat Solo van 7 t/m 9 september zijn tenten op.

Zoals meestal is eerder komen en langer blijven tegen een gereduceerd tarief mogelijk. Want in Limburg is genoeg te ontdekken! Voor wie van natuur houdt is de Brunsummerheide en Natuurpark De Roode Beek op fietsafstand. Ook kasteel Hoensbroek is een bezoekje waard.  Of maak een dagtrip en verken steden als steden Heerlen, Aken of Maastricht. Niks hoeft, alles mag, is het motto bij Solo. Je kan aan georganiseerde activiteiten deelnemen, maar ook zelf op pad gaan. Ook voor degenen die liever op de camping blijven is er een gevarieerd programma. Vrijdagavond is er het traditionele Happy Hour met een lekkere snack . Zaterdagavond eten we gezamenlijk in de tent. Het weekend wordt afgesloten met een lekker lunchbroodje.    

Aanmelden

Datum
7 t/m 9 september 2018
Locatie
Camping De Watertoren in Landgraaf
Code
2018-804
Kosten
 € 55,- + € 10,- per nacht (overnachtingsprijs is incl. stroom en honden, douche via een sep-key)
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x maaltijd, zondagmorgenbroodje, georganiseerde activiteiten 
Max. aantal personen
200
Bijzonderheden
inschrijven mogelijk tot vrijdag 24 augustus (17.00 uur), overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, het gereduceerde campingtarief is geldig van woensdag 5 t/m 12 september, campinggelden en toeristenbelasting niet inclusief, honden niet toegestaan tijdens presentaties
Informatie
coordinatorsolo@ nkc.nl
 
Organisatie

Solo 

 

Binnenkort


 • Drie Provinciën Fietsdriedaagse

  t/m

  Ontdek tijdens de Fietsdriedaagse het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor enthousiaste motorrijders met een camper, of fervente camperaars met een motor, is er het motor- en camperweekend.

 • Workshop Zorgeloos je camper verhuren

  Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren, omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je dat er geen nadelige gevolgen zijn?

Terug naar agenda