Motorhomevoorstelling


t/m

Overnachten op een tijdelijke, maar sfeervolle camperplaats bij het karakteristieke Belgische dorpje Kallo in combinatie met de theatervoorstelling ‘Schafttijd', al een aantal jaren een succes bij onze zuiderburen.

Gelegen in het Antwerpse havengebied met zicht op de Schelde heeft de camperplaats een grote aantrekkingskracht op camperaars. Of gaat het ze om de hilarische komedie in Theatercafé De Gekke Haan, die hoort bij het arrangement? Hoe dan ook, het is niet de enige reden voor een weekendje Vlaanderen. Zo fietsen we naar ‘spookdorp’ Doel, leidt een gids ons rond bij Fort Liefkenshoek en bezoeken we de Kieldrechtsluis, ‘s werelds grootste sluis.

Aanmelden

Datum
15 t/m 17 juni 2018
Locatie
Kallo (België)
Code
2018-306
Kosten
equipe € 205,-, solo € 125,-, extra persoon € 80,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x barbecue, 1x fietstocht plus rondleidingen in Doel en Fort Liefkenshoek met gids, koffie/thee, 1x rondleiding met gids in de Kieldrechtsluis, de grootste sluis ter wereld, 1x lunch, toegang voorstelling 'Schafttijd'
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
overnachtingen op camperplaats (beperkte voorzieningen, geen stroom), fietsen meenemen, honden niet toegestaan tijdens excursies
Informatie
evenementenzw@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-West  

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda