Mosselweekend Yerseke


t/m

Al vele tientallen jaren viert Yerseke op de derde zaterdag van augustus Mosseldag. Wij vieren dit graag mee en verblijven een weekend lang op loopafstand van alle festiviteiten.

Liefhebbers kunnen daarna aanschuiven voor een heerlijke maaltijd van ter plekke gekookte mosselen. Op zaterdag is er een braderie, treden er straatartiesten op en is er op de Oosterschelde een vlootschouw te zien. Je kunt dan op versierde mosselkotters meevaren. Iedereen kan deze dag op eigen gelegenheid de festiviteiten bezoeken en naar hartenlust mosselen, oesters en kreeft eten. We sluiten het evenement zondagochtend af met een gezamenlijke fietstocht van de Oosterschelde naar de Westerschelde.

Aanmelden

Datum
17 t/m 19 augustus 2018
Locatie
Yerseke
Code
20187-307
Kosten
equipe € 45,-, solo € 25,-, extra persoon € 20,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x excursie, 2x koffie/thee, 1x welkomstdrankje met een Zeeuwse bolus, 1x koffie of thee met appeltaart
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
honden niet toegestaan, fietsen meenemen, overnachtingen op een parkeerplaats (geen voorzieningen en geen stroom aanwezig), mosselmaaltijd facultatief 
Informatie
evenementenzw@nkc.nl
Organisatie
Regio Zuid-West

Binnenkort


 • Halcamp rally Pisz

  t/m

  Halcamp rally 20 augustus tot en met 4 september in Pisz (Polen).

 • Caravan Salon Düsseldorf

  t/m

  Op de komende editie van CARAVAN SALON, van zaterdag 25 augustus t/m zondag 2 september 2018 komt de internationale branche weer bijeen op de highlight van het jaar.

 • Technoweekend Ede 1

  t/m

  Het Technoweekend bij Smits Campertechniek staat in het teken van veel technische informatie en wetenswaardigheden over de camper.

Terug naar agenda