Mosselweekend Yerseke


t/m

Al vele tientallen jaren viert Yerseke op de derde zaterdag van augustus Mosseldag. Wij vieren dit graag mee en verblijven een weekend lang op loopafstand van alle festiviteiten.

Liefhebbers kunnen daarna aanschuiven voor een heerlijke maaltijd van ter plekke gekookte mosselen. Op zaterdag is er een braderie, treden er straatartiesten op en is er op de Oosterschelde een vlootschouw te zien. Je kunt dan op versierde mosselkotters meevaren. Iedereen kan deze dag op eigen gelegenheid de festiviteiten bezoeken en naar hartenlust mosselen, oesters en kreeft eten. We sluiten het evenement zondagochtend af met een gezamenlijke fietstocht van de Oosterschelde naar de Westerschelde.

Aanmelden

Datum
17 t/m 19 augustus 2018
Locatie
Yerseke
Code
20187-307
Kosten
equipe € 45,-, solo € 25,-, extra persoon € 20,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x excursie, 2x koffie/thee, 1x welkomstdrankje met een Zeeuwse bolus, 1x koffie of thee met appeltaart
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
honden niet toegestaan, fietsen meenemen, overnachtingen op een parkeerplaats (geen voorzieningen en geen stroom aanwezig), mosselmaaltijd facultatief 
Informatie
evenementenzw@nkc.nl
Organisatie
Regio Zuid-West

Binnenkort


 • Drie Provinciën Fietsdriedaagse

  t/m

  Ontdek tijdens de Fietsdriedaagse het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor enthousiaste motorrijders met een camper, of fervente camperaars met een motor, is er het motor- en camperweekend.

 • Workshop Zorgeloos je camper verhuren

  Steeds meer campereigenaren willen hun camper verhuren, omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je dat er geen nadelige gevolgen zijn?

Terug naar agenda