Midweek Brabantse Biesbosch


t/m

Nationaal Park De Biesbosch heeft een unieke mix van flora en fauna die je van dichtbij moet ervaren.

De ene dag verkennen we dit schitterende natuurgebied onder leiding van een gids per gemotoriseerde sloep, de andere dag met een fluisterboot. Onderweg leggen we aan voor een wandeling bij de eendenkooi en lunchen we in een oude boerderij. De rondvaart wordt afgesloten met een gezamenlijk diner. De campers staan op een mini-camping in Oud-Drimmelen, vanwaar wij fietsen naar de omliggende attracties en dorpen. Zo staat op het programma een bezoek aan de haven van Drimmelen en een stadswandeling met gids door de vestingstad Geertruidenberg.

Aanmelden

Datum
28 mei t/m 1 juni 2018
Locatie
Oud-Drimmelen
Code
2018-304
Kosten
equipe € 285,-, solo € 195,-, extra persoon € 90,-
Inbegrepen
4x overnachting, sloepentocht, 1x stadswandeling met gids, 1x rondvaart met fluisterboot o.l.v. gidsen door de Biesbosch met wandeling en bezoek aan Eendenkooi en oude boerderij met lunchpakket en diner, 1x fietstocht: koffie/thee bij ontvangst, 1x lunchpakket, 1x diner, 2x boottocht, 3x fietstocht, 1x stadswandeling Geertruidenberg met gids, 1x wandeling Biesbosch met gids
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
fietsen en barbecue meenemen (fietsen zijn noodzakelijk), honden niet toegestaan, denk aan regenkleding en sportief schoeisel, de eerste avond een gezamenlijke barbecue (te verzorgen door deelnemers zelf)
Informatie
evenementenzw@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-West  

 

Binnenkort


Terug naar agenda