Leidse hofjes


t/m

Leiden is een eeuwenoude stad met vele bezienswaardigheden en prachtige grachten.

Vanaf het water is Leiden misschien wel op zijn mooist. We varen daarom zaterdagmorgen met sloepen over de Vliet en de Oude Rijn naar het centrum van Leiden. Ervaren stadsgidsen nemen ons vervolgens mee langs een aantal Leidse hofjes en andere hoogtepunten van de stad. Onderweg vertellen ze over de interessante geschiedenis van Leiden. Na een gezamenlijke lunch gaan we terug naar de sloepen, waarmee we de verdere middag mogen rondvaren over de in totaal 24 kilometer aan grachten. Op zondag nemen we afscheid van elkaar. Wie de beroemde 3 oktoberfeesten in Leiden mee wil maken, kan eerder komen.

Lees hier het verslag van het evenement in 2017.

Aanmelden

Datum
5 t/m 7 oktober 2018
Locatie
Leiden
Code
2018-211
Kosten
equipe € 125,-, solo € 100,-, extra persoon € 45,-           
Inbegrepen
2x overnachting, 1x excursie, 1x koffie/thee, 1x lunch, 1x welkomstdrankje, 1x happy hour, 1x stadswandeling, 1x boottocht
Max. aantal equipes
21
Bijzonderheden
honden niet toegestaan tijdens boottocht, fietsen meenemen
Informatie
evenementenzh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-Holland  

 

Binnenkort


 • Rondje Nederland

  t/m

  Negen overnachtingen en acht provincies in tien dagen: dat is Rondje Nederland in een notendop.

 • Camperbeurs Hardenberg

  t/m

  Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een camper (nieuw of gebruikt) of wil je meer informatie over het huren of het geheel naar eigen smaak ontwerpen van een camper? Dan is een bezoek aan Camperbeurs absoluut de moeite waard!

 • NKC Camperrijvaardigheidstraining Naaldwijk

  De NKC Camperrijvaardigheidstraining, ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG, met uniek ledenvoordeel! Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.

Terug naar agenda