Ladies Camperdrive 


t/m

Geen ster in inparkeren? Moeite met de hellingproef? Of problemen met achteruitrijden? De Ladies Camperdrive is het perfecte evenement om onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs te oefenen met het rijden in de eigen camper.

De Ladies Camperdrive is het perfecte evenement om onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs te oefenen met het rijden in de eigen camper. Op een afgesloten terrein hebben deelnemers alle ruimte om de rijtechniek te verbeteren. Uiteraard is er ook aandacht voor het rijden op de openbare weg. Voor de partners is er een apart programma.

Lees hier het verslag van het evenement in 2017.

Aanmelden

Datum
13 t/m 15 april 2018
Locatie
Recreatiepark De Bijland Bijland 2a Tolkamer 
Code
2018-604
Kosten
equipe  € 195,-, solo € 160,-, extra persoon € 35,-
Inbegrepen
2x overnachting, koud en warm buffet op de zaterdagavond, doorlopend koffie/thee, uitgebreide lunch op de zondagmorgen, 1,5 uur rijles
Max. aantal equipes
50
Bijzonderheden
apart programma voor de partners, fietsen meenemen, verblijf op een eenvoudige camping, mooie wandel- en fietsroutes in de directe omgeving
Informatie
evenementenoost@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Oost 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers

  t/m

  Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseert Noorderzon Campers een Voorjaarsfeest voor camperaars.

 • NKC Camperrijvaardigheidstraining Hoogeveen

  De NKC Camperrijvaardigheidstraining, ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG, met uniek ledenvoordeel! Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.

Terug naar agenda