Kinderweekend Irrland


t/m

Het jaarlijkse kinderweekend is één groot feest voor de kleintjes.

Zo begint het weekend op vrijdag met limonade en Limburgse vlaai voor de kinderen. Op zaterdag mogen ze zich de hele dag uitleven in het kindvriendelijke en waterrijke pretpark Irrland. Als iedereen moe maar voldaan terug is op de camping staat er voor de kinderen een snack klaar. Op zondagochtend kan iedereen zijn eigen tijd invullen.

Aanmelden

Datum
31 augustus t/m 2 september 2018
Locatie
Kasteel Ooijen Broekhuizervorst
Code
2018-407
Kosten
equipe € 104,-, solo € 75,-, kind € 31,-, toeslag hond € 1,- (max. 1 hond per equipe)        
Inbegrepen
2x overnachting, busvervoer van camping naar Irrland, entree Irrland, 1x Limburgse vlaai, 2x limonade voor kinderen, 1x snack voor kinderen, 2x koffie/thee
Max. aantal equipes
25
Bijzonderheden
inschrijven vóór 20 juli 2018 i.vm. reservering camperplaatsen, camperplaats op camping Ooijen, Broekhuizervorst. broodjesservice, honden mogen niet mee met de bus, buitenzwembad (weersafhankelijk), eventueel fietsen meenemen voor fietstocht in de prachtige omgeving en langs de nabijgelegen Maas
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda