Historisch stadsspektakel Vlaardingen


t/m

Adem de sfeer van duizend jaar geleden: op 15 en 16 juni staat de Vlaardingse binnenstad in het teken van de middeleeuwen en zijn er talloze activiteiten.

Van een grootse zegetocht tot een workshop middeleeuwse kleding maken en van een middeleeuwse markt tot theatervoorstellingen. Ook kun je meedoen met de Flardinga Spelen of je onderdompelen in het middeleeuws bacchanaal op de markt. Kortom, een feestelijk stadsspektakel waarbij je teruggaat in de tijd.

LET OP: een weekend eerder is er ook een evenement in Vlaardingen 'Slag bij Vlaardingen'. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Datum
15 t/m 17 juni 2018
Locatie
Vlaardingen
Code
2018-209
Kosten
equipe € 54,-, solo € 30,-, extra persoon € 25,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x happy hour, 1x bierproeverij, koffie/thee 
Max. aantal equipes
40
Bijzonderheden
camperplaats zonder voorzieningen (geen elektriciteit, water en mogelijkheid voor lozen van toilet en afvalwater), dus aankomen met volle watertank en leeg toilet, fietsen meenemen 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-Holland  

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers

  t/m

  Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseert Noorderzon Campers een Voorjaarsfeest voor camperaars.

 • NKC Camperrijvaardigheidstraining Hoogeveen

  De NKC Camperrijvaardigheidstraining, ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG, met uniek ledenvoordeel! Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.

Terug naar agenda