Fabrieksbezoek Hymer mei


t/m

Voor iedereen die belangstelling heeft voor de productie van diverse typen campers is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader.

Uiteraard gaan we naar het Erwin Hymermuseum, waar heden en verleden van het mobiele reizen tot leven komt. In het restaurant van dit museum nuttigen we gezamenlijk de lunch. Daarnaast is er tijd om de omgeving te verkennen. Spring bijvoorbeeld op de fiets en volg een van de vele routes in het Schwäbische Alb. Of rijd naar de Bodensee en bekijk het bloemeneiland Mainau. Geheel tot rust kom je in het prachtige thermaalbad van Bad Waldsee.

Aanmelden

Datum
23 t/m 25 mei 2018
Locatie
Bad Waldsee (Duitsland)
Code
2018-704
Kosten
equipe € 155,-, solo € 123,-, extra persoon € 40,-, kind tot 3 jaar gratis
Inbegrepen
2x overnachting op het terrein Erwin Hymer Museum, 2x excursie, 1x koffie/thee, 1x ontbijt op vertrekdag, 1x Mittagessen (incl. 1 drankje), 1x happy hour, gebruik toilet in museum tijdens openingsuren, fabrieksbezoek Hymer, 1x entree Erwin Hymer Museum, inname water in kleine hoeveelheden in museum, busvervoer terrein Museum naar Hymerfabriek v.v.
Max. aantal equipes
25
Bijzonderheden
overnachtingen op terrein Erwin Hymermuseum (geen voorzieningen, geen elektriciteit), serviceplaats nabij overnachtingsplaats, deelnemers moeten redelijk goed ter been zijn, advies is om de fiets mee te nemen
Informatie
evenementennoord@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Noord 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda