Dordt in stoom


t/m

Dordt in Stoom is het grootste stoomevenement in Europa en wordt geopend met een imposante vlootschouw van oude, moderne en bijzondere vaartuigen.

Wij stappen tijdens de opening aan boord van een van deze schepen om dit spektakel vanaf het water mee te maken. Honger zullen we niet hebben, want op de boot wordt een buffet geserveerd. Gedurende dit gigantische evenement, verspreid over twee gebieden in de stad, kun je tientallen stoomschepen, stoommachines en stoomwerktuigen bezichtigen. Tip: met het Stoomrondje Dordt heb je toegang tot alle vervoermiddelen van de manifestatie, de stoomtrein, (historische) bussen, de Modelbouwshow en verschillende (stoom)rondvaarten. Volle terrassen en muziek zorgen overal in de stad voor een bruisende sfeer.

Aanmelden

Datum
25 t/m 27 mei 2018
Locatie
Dordrecht
Code
2018-207
Kosten
equipe € 147,-, solo € 79,-, extra persoon € 70,-          
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee, happy hour, stoomrondje (VIP kaart, za & zo geldig) , Vlootschouw: met boot waarop een (eenvoudig) warm buffet met 2 drankjes en snacks
Max. aantal equipes
40
Bijzonderheden
honden niet op de boot bij vlootschouw, fietsen meenemen, overnachtingen camperplaats (zonder voorzieningen), geen stroom aanwezig
Informatie
evenementenzh@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-Holland  

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda