Cruise Event


t/m

Altijd al eens een de bouw van een cruiseschip willen zien? Pak dan je kans en ga mee naar Meyer Werft in Papenburg.

Pak dan je kans en ga mee naar Meyer Werft in Papenburg. Hier bouwen ze de grootste cruiseschepen ter wereld. Na de rondleiding is er ‘s avonds een gezamenlijk diner. We overnachten op een camperplaats achter een hotel. De volgende dag trekken we naar IJmuiden en bekijken we bij de grote zeesluizen het in- of uitvaren van de grootste cruiseschepen. We overnachten op een camping met restaurant. Op de slotdag rijden we naar een camping in Rotterdam en bezoeken we een cruiseschip in de haven. Ook hier krijgen we een rondleiding, om vervolgens af te sluiten met een feestelijk diner.

Aanmelden

Datum
13 t/m 17 mei
Locatie
Papenburg, IJmuiden, Rotterdam
Code
2018-107
Kosten
equipe € 380,-, solo € 270,-, extra persoon € 130,-       
Inbegrepen
4x overnachting, 2x excursie, 1x koffie/thee bij vertrek, 2x rondleiding, 2x diner, 1x welkomstdrankje, 2x entree evenement
max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
fietsen meenemen, honden niet toegestaan tijdens excursies, overnachtingen op een camperplaats en camping, broodjesservice
<
Informatie
evenementennh@nkc.nl
 
Organisatie
Regio Noord-Holland 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda