Beugelweekend


t/m

Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

Je hoeft geen sportheld te zijn om mee te kunnen doen: iedereen kan beugelen. Wel is het verstandig om tijdens het spel makkelijke kleding en schoenen te dragen. We spelen binnen, dus het weer zal geen spelbreker zijn. Op zaterdag serveren we tijdens het beugelen een broodjeslunch en na afloop eten we gezellig samen van het Chinees buffet onder het genot van zelf meegebrachte drankjes. Zondagochtend hebben we nog een verrassing in petto, die we laten afhangen van het weer. We overnachten op de nabijgelegen NCC-camping ‘t Roois Klumpke in Sint-Oedenrode.

Aanmelden

Datum
16 t/m 18 maart 2018
Locatie
Sint-Oedenrode
Code
2018-302
Kosten
equipe € 125,-, solo € 85,-, extra persoon € 40,-       
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee, 1x broodjeslunch, 1x chinees buffetdiner, happy hour, gebruik beugelbaan, surprise op zondagochtend
Max. aantal equipes
20
Bijzonderheden
fietsen meenemen
Informatie
evenementenzw@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Zuid-West  

 

Binnenkort


 • Tweedehands Caravan Motorhome Salon

  t/m

  Fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers brengen 2dehands caravans, motorhomes en stockwagens mee tegen interessante prijzen en garanties, accessoires, caravan- en camperbouw, media en specifieke toepassingen.

 • Koffieklets voor solo's, regio Zuid-Oost

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Nieuweledenweekend Zuid-Holland

  t/m

  Het Nieuweledenweekend is een evenement speciaal voor nieuwe leden.

Terug naar agenda