Beleef de lente met camper en fiets


t/m

Het voorjaar is een uitgelezen tijd om er met de camper en de fiets op uit te trekken. Ga daarom met ons mee en geniet van de bloeiende natuur en historische stadjes.

We starten in het voormalige Zuiderzeestadje Elburg, waar er verschillende mooie fietstochten te maken zijn. Trap bijvoorbeeld naar Harderwijk, Hattem of naar de tuinen van dokter Vogel. Op de derde dag rijden we naar de Betuwe en hebben we ruim de tijd om door de fruittuin van Nederland te fietsen. We sluiten het evenement af met een gezellig etentje.

Aanmelden

Datum
7 t/m 11 mei 2018
Locatie
Elburg en Betuwe
Code
2018-506
Kosten
equipe € 265,-, solo € 175,-, extra persoon € 70,-, extra kind (0 t/m 11 jaar) € 35,-, toeslag hond ter plaatse te voldoen      
Inbegrepen
4x overnachting, 1x welkomstdrankje, koffie/thee, 2x lunchpakket, 1x barbecuebuffet op camping, 1x wokken in restaurant
Max. aantal equipes
15
Bijzonderheden
fietsen meenemen, eerder aankomen of later vertrekken mogelijk, overnachtingen mogelijk op een camperplaats, stroom en sanitair aanwezig
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl
 
Organisatie

Regio Midden 

 

Binnenkort


 • Beugelweekend

  t/m

  Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij Beugelclub De Lustige Spelers in het Noord-Brabantse Olland.

 • Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers

  t/m

  Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseert Noorderzon Campers een Voorjaarsfeest voor camperaars.

 • NKC Camperrijvaardigheidstraining Hoogeveen

  De NKC Camperrijvaardigheidstraining, ontwikkeld door de NKC in samenwerking met BOVAG, met uniek ledenvoordeel! Nadat het NKC Camperrijvaardigheidsbewijs behaald is, geldt er gedurende 5 jaar een korting van 10% op de NKC Camperverzekering.

Terug naar agenda