Jeu-de-boulesweekend


t/m

Het befaamde Jeu-de-boulesweekend gaat alweer z'n tweeëndertigste jaar in. Onder deskundige leiding spelen we op dertig banen, geschikt voor beginners en gevorderden.

Na de inschrijving op vrijdagmiddag gaan we eerst bingoën. Een leuke avond met mooie prijzen en een aparte mannenronde. Zaterdag gaan we voor het echie en strijden we om de eeuwige roem. Na afloop is er een stamppotbuffet, gevolgd door een gezellige dansavond. De prijsuitreiking vindt plaats op zondagochtend onder het genot van een kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai.

Aanmelden

Datum
29 september t/m 1 oktober 2017
Locatie
Eurocamping Vessem, Zwembadweg 1, Vessem
Code
2017-405
Kosten
equipe € 97,-, solo € 70,-, extra persoon € 30,-
Inbegrepen
twee overnachtingen, welkomstkoffie/thee, bingoavond, één stamppottenbuffet, feestavond met dj, deelname jeu-de-boules wedstrijd, koffie/thee met vlaai op zondag
Max. aantal equipes
100
Bijzonderheden
deelnemers met een huisdier staan bij elkaar, huisdieren niet toegestaan bij gezamenlijke activiteiten 
Informatie
Theo Coolen, 0413-255199, evenementenzuid@nkc.nl
Organisatie

Regio Zuid  

Binnenkort


 • Mosselweekend

  Mosselweekend Yerseke

  t/m

  Al meer dan 55 jaar vieren ze in Yerseke op de derde zaterdag van augustus Mosseldag. Wij beginnen al op vrijdag met een excursie naar een mosselbedrijf en de oesterputten van Yerseke.

 • Tennistoernooi Kardoes

  Camper Kardoes De Lutte tennistoernooi

  t/m

  De tennisvereniging Kardoes De Lutte organiseert een camper-tennistoernooi. Het toernooi is nieuw van opzet en bedoeld voor camperaars.

 • Stoomfluit tot oceaanreus

  Van stoomfluit tot oceaanreus

  t/m

  Het evenement van stoomfluit tot oceaanreus is een vat vol herinneringen aan onze jeugdjaren en staat geheel in het teken van vervoer.

Terug naar agenda