Nieuwe buscamper Eura Mobil Van rijk uitgerust

Met de nieuwe Eura Mobil Van hoopt het merk meer succes te hebben dan met de twee eerder geïntroduceerde buscampers. Deze nieuweling valt op door het luxe interieur, het gebruik van hoogwaardige materialen en de rijke standaarduitrusting. Een van de drie op de bedden na identieke indelingen is de Eura Mobil Van 635 HB, met een tweepersoonsbed.

Bijzonder aan dit in de lengte geplaatste bed is dat het elektrisch in hoogte verstelbaar is. Bij de hoogste stand is eronder een flinke ruimte, waar bijvoorbeeld een fiets of motor kan staan. De bodem is daarom voorzien van traanplaat en de camper heeft ook een oprijgoot. De buscamper heeft veel kasten, lades en opbergvakken. Geen plekje blijft onbenut.

 

Speciaal lichtplan

Het interieur van deze Eura Mobil-buscamper is fris en sfeervol. Dat komt door het gebruik van lichte kleuren voor de meubels, kasten en wanden. Een speciaal lichtplan, met onder meer indirecte verlichting, maakt het geheel af. Ook komt er veel daglicht binnen. Niet alleen door de ramen, maar ook door het glazen venster boven de cabine en het dakluik in de zithoek, dat open kan.

 

De badkamer is slim ingericht. Door de grote en diepe wastafel met de spiegelwand te draaien, komt de doucheruimte tevoorschijn. In de keuken heeft de spoelbak een uittrekbare kraan. Het deksel ervan is te gebruiken als extra aflegruimte. Een oven is standaard, net als een 90 liter-compressorkoelkast.

 

Stoer uiterlijk

De Eura Mobil Van oogt stoer van buiten, met donkere kleuren en aluminium wielen van 16 inch. Deze buscamper staat op de Fiat Ducato met 140 pk, die standaard is uitgerust met onder meer airco, ESP, twee airbags en cruisecontrol. Verder is deze winterharde camper voorzien van een lithiumaccu van 100 Ah, een verwarmde afvalwatertank en zonnepanelen. Hij is leverbaar vanaf 69.990 euro.