Vijf nieuwe camperlocaties

Er zijn de afgelopen tijd weer heel wat camperplaatsen bij gekomen in Nederland. Het gaat om maar liefst vijf nieuwe locaties verdeeld over het land.

Camperlocatie Erve Roos in de Achterhoek.

Camperpark Midas in het Overijsselse Rijssen is pas sinds een paar weken geopend en heeft 45 plekken voor campers. De locatie ligt midden in het Hollands Schwarzwald, een natuurgebied. De plek is het hele jaar geopend en honden zijn meer dan welkom. Voor de trouwe viervoeter is er een groot omheind vrijloopgebied, op ruime afstand van de camperplaats.

Aan het Uivermeer

In Deest in Gelderland is een nieuwe locatie genaamd Boerderij 't Uivernest. De eigenaren hebben al een B&B, een trekkershut en een groepsaccommodatie en beginnen nu met een camperplaats met vier plekken. De locatie ligt aan het Uivermeer, waar je kunt wandelen en een duik kunt nemen. Vlak in de buurt zijn de tuinen van Appeltern en op korte afstand ligt Nijmegen. Het dorp Deest ligt op één kilometer.

In de Achterhoek is een nieuwe camperplaats geopend, genaamd Erve Roos, in de driehoek Ruurlo-Eibergen-Groenloo. De plek ligt op fietsafstand van Zwilbroek. Met een beetje geluk kun je hier flamingo’s in het wild bewonderen. De camperplaats ligt in een stil gebied met uitzicht over de weilanden met het boerenleven. Het bedrijf verhuurt ook campers en het is zelfs mogelijk om kleine reparaties aan de camper in een ruime loods te doen.

Bij de Mookerhei

Ook in Mook in Noord-Limburg is de nieuwe camperplaats Starthoeve geopend. Een camperplaats met uitzicht op de Mookerplas en gelegen tegen het wandelgebied de Mookerhei. In de omgeving zijn veel mogelijkheden om te fietsen, te wandelen, te watersporten, terrasjes te pakken en een hapje te eten.

In Kamerik in de provincie Utrecht is een nieuwe camperplaats gerealiseerd met drie plekken, als alternatief voor een locatie die in 2018 vanwege bouwwerkzaamheden is gesloten. Bij deze camperplaats zijn geen voorzieningen.

Camperplaatsen bij campings

Camping Veldzijde in Losser is nu ook te vinden via Campercontact. De camping ligt in een landelijke omgeving en is ideaal voor een rustzoekers, fietsers, natuurliefhebbers en wandelaars. De eigenaar is voornemens om een camperlocatie voor de camping te realiseren. In de loop van het jaar moet duidelijk worden of dit mag.

De camperplaats van camping Zeestrand in Termunterzijl krijgt een opknapbeurt. De plekken worden zodanig ingericht dat er zo weinig mogelijk onderhoudskosten zijn. Er komen twaalf ruime plekken met stroom en er is eventueel ook nog ruimte voor plekken zonder stroom. 

Campercontact

Camperpark Midas bij Rijssen is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 92052
Camping Veldzijde in Losser is op Campercontact.com te vinden onder sitecode: 91914
De camperplaats van camping Zeestrand is te vinden op Campercontact.com onder de sitecode: 44274
De camperplaats Erve Roos in Ruurlo-Elbergen-Groenloo is te vinden op Campercontact.com onder de sitecode: 92095
De camperplaats Starthoeve in Mook is te vinden op Campercontact onder sitecode: 91951
De camperplaats Boerderij 't Uivernest in Deest is te vinden op Campercontact onder sitecode: 92029
De camperplaats in Kamerik is te vinden op Campercontact onder de sitecode: 91806