Goed van start in de eerste Kampeerauto van 2021

In 2021 bestaat de NKC 45 jaar en daarmee ook het magazine Kampeerauto. Een feestelijk jaar, waarin de NKC laat zien waar de club goed in is: het informeren en helpen van camperaars in het camperleven. Dat zie je ook in het eerste nummer van 2021 terug.

Zo is er een terugblik op de megaoperatie van het terughalen camperaars uit Marokko en later ook hun campers. In deze editie wordt de kluscamper geïntroduceerd. Hiermee wil de NKC laten zien hoe je zelf eenvoudige en minder eenvoudige klussen kunt uitvoeren.

Herstellen van beschadigde interieurdelen is vaak goedkoper dan deze vervangen. Kampeerauto nam een kijkje bij een gespecialiseerd herstelbedrijf. Verder een interview met campingpastor Monique Veenstra, die vanuit haar camper op locatie vakantiegangers helpt met het zoeken naar antwoorden op levensvragen.

Uiteraard ontbreken in dit nummer de reisverhalen niet. Zo is er een verhaal over skihoppen in Oostenrijk, Slovenië en Italië en worden in een ander verhaal de winterse opties van Vlaanderen uitgeprobeerd. Ook een reisverhaal over Córdoba, een stad in Spanje met Moorse en katholieke sferen.
In Nederland werd met de gezworven door de Krimpenerwaard en Alblasserwaard.

Kampeerauto 1-2021 ligt vanaf 29 december bij NKC-leden op de mat.


Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website. Op NKC TV zijn ook video’s te vinden over de repatriëring uit Marokko en de camperende campingpastor.