Nieuwe camperplaats in Wemeldinge


In het Zeeuwse Wemeldinge opent de familie Kole een nieuwe camperplaats. Dat meldt camperplaatsenspecialist Henk Zandstra van Projectbureau Camperplaatsen.

Vanaf morgen zijn de gasten welkom, de officiële opening is komende vrijdag.

Camperplaats Wemeldinge

Oosterschelde

Camperplaats Molenzicht heeft zestien mooie, ruime plaatsen, goede voorzieningen en ligt in een mooi dorp aan de Oosterschelde. Winkels, restaurants, een zandstrandje en de Oosterschelde liggen op loopafstand. Op fietsafstand zijn Goes en het oester- en mosseldorp Yerseke. Ook voor duikers is er genoeg te beleven. De Oosterschelde is een van de mooiste duiklocaties in Europa.

Reserveren is mogelijk via de website. Bij het fruitbedrijf kunnen camperaars fruit en verse appelsap kopen. De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 76842.


Reacties


Drie reacties, waarvan twee negatief cq. met commentaar. Jammer. Zouden zij ook reageren als de melk bij AH duurder is dan bij Dirk ? Als de prijs voor nieuwe schoenen te hoog is, dan koop ik ze elders. ‘Campercontact’ zorgt ervoor dat ieder een voor hem passende overnachting kan vinden.
Overigens: reserveren is niet verplicht. Je mag gerust omdraaien als de deur dicht is.
Wij zijn blij dat er -zeker in Zeeland- nog steeds nieuwe CP’s bijkomen. We wensen de eigenaar heel veel plezier bij zijn contact met de bezoekers.
Heerlijk dat er nu steeds meer camperplaatsen komen waar voorzieningen zoals toiletten en douches aanwezig zijn. En die lekker ruim zijn opgezet. Op veel campings kun je met je camper weliswaar ook terecht maar is het toch vaak lastig manoeuvreren omdat er bomen en dergelijke in de weg staan. Ook fijn dat je kunt reserveren zodat je zeker bent van je plekje als je eens een weekendje met de camper op stap gaat.
Jammer, dit is mijns inziens geen camperplaats maar een camping. Reserveren willen wij camperaars niet. En dan de prijs. Aan de te hoge kant. We hebben zelf alle faciliteiten bij ons. Campings zijn er al genoeg.
De plaats ziet er erg goed uit met mooie plaatsen.
Jammer dat je kunt reserveren, aangezien dat wat mij betreft indruist tegen het principe van een camperplaats van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Reserveren doe je maar op een camping.
Tenslotte wens ik de eigenaren veel succes!

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht