Gedupeerden stalling Carivan krijgen meer tijd


Eigenaren van campers en caravans die in de stalling Carivan te Ermelo staan, krijgen meer tijd om hun eigendommen op te halen. Dat heeft eigenaar Lisuda Vastgoed BV van de hal op aandringen van de NKC schriftelijk toegezegd.


Camperbezitters hebben hiertoe de gelegenheid op zaterdag 9 maart van 9.00 tot 12.00 uur, op donderdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur en op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Ook heeft de eigenaar van de hal toegezegd dat campers en caravans die op die dagen niet worden opgehaald, elders op het bedrijfsterrein worden geplaatst en niet op de openbare weg. Deze kunnen dan eventueel ook later worden opgehaald.

Rond de stalling zijn problemen ontstaan, doordat huurder Carivan van de hal geen huurpenningen heeft betaald aan de eigenaar van de hal, Lisuda Vastgoed BV. Deze besloot daarop de hal op slot te doen en huurders van stallingruimte alleen toe te laten na betaling van 600 euro. Toen vervolgens bleek dat Carivan en Lisuda de problemen in een gesprek niet konden oplossen, zegde Lisuda de huur op, met de mededeling dat de hal uiterlijk komende maandag 11 maart leeg opgeleverd zou moeten worden.

“We zijn blij dat huurders van stallingruimte een week meer tijd krijgen om hun bezit in veiligheid te stellen”, zegt NKC-directeur Stan Stolwerk. “Maar het blijft natuurlijk te gek voor woorden dat mensen op stel en sprong op zoek moeten naar een andere stalling, terwijl ze veelal voor een heel jaar hebben betaald. Je denkt je bezit toe te vertrouwen aan een veilige stalling en dan is dit het laatste dat je kan verwachten. We zijn hier echt nog niet klaar mee.”

Reacties


Als er iemand nu nog een binnenstalling zoek voor zijn camper of caravan er is in Vollenhove nog plaats voor een paar caravans of campers dit is op de opperswolle 15 a in Vollenhoven dit betreft een binnenstalling de eigenaar heet Klaas tel0651178258 verder betreft dit een betrouwbare stalling vrgr v ginkel
Vanochtend stonden de heren Tomassen iedereen keurig op pad te helpen. Tegen wil en dank en met een forse schade omdat van Oostrum geen cent huur heeft betaald.
Wat mij betreft mag de vereniging haar toon iets matigen richting de eigenaar van de hal want het is Carivan die er een potje van heeft gemaakt en ons allen heeft gedupeerd. Met keer op keer schaamteloze leugens en smoesjes. Tot en met een verhaal over het overlijden van z’n zus aan toe. Hoe diep kun je zinken! Vol jaar betaald, nog geen vier maanden gestaan. Dus NKC, richt je pijlen op Carivan want hij heeft wel de huur gebeurd en kennelijk alles in eigen zak gestoken!
Vanmorgen in een redelijke rust onze boot opgehaald. Deze staat nu tijdelijk weer in eigen beheer. Wel te gek voor woorden dat er voor een heel jaar betaald is, maar wij slechts 4 maanden daarvan hebben kunnen genieten. We hopen dat NKC bij de heer van Oostrum nog wat pegels weet te bemachtigen als schadeloosstelling. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd.
NKC bedankt voor de goede zorg tot nu toe!
De accu is leeg en kon dus niet starten, ook hulp van "buitenaf" kon niet helpen. De mensen van Thomassen waren behulpzaam. Nu maar op naar de volgende ophaaldatum.
Dank aan iedereen voor de inzet, waardoor we onze caravan konden ophalen. Deze staat nu weer op de oprit van ons huis.
Redelijk geordend verloop van ophalen caravans en campers. Meerdere campers hadden compleet leeg gelopen boardaccu. Dus binnenkort deze na laten meten of dit permanente schade heeft opgelopen.
Nu direct gebeld naar stalling in vorige woonplaats, waar ik gelukkig komende winter weer terecht kan. (Buikema in IJsselmuiden ; heeft nog beperkt plek).
De onze staat ook voor de deur. Het ophalen ging zonder problemen.
Na de perikelen rondom de stalling van Carivan in Ermelo is onze camper is weer lekker thuis, mede dankzij de inzet van NKC. Bedankt!
Groetjes Jannes Douma
Na de perikelen rondom de stalling van Carivan in Ermelo is onze camper is weer lekker thuis, mede dankzij de inzet van NKC. Bedankt!
Groetjes Jannes Douma

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht