Eerste Camperfandag groot succes


De eerste Camperfandag, de landelijke ledendag van de NKC, was een groot succes. Afgelopen zaterdag, 9 maart, kwamen 1.200 leden samen in het IJsstadion Thialf in Heerenveen.

 

Tijdens de dag konden de bezoekers verschillende camperpresentaties volgen en informatie inwinnen over uiteenlopende camperonderwerpen op het ontmoetingsplein. Daarnaast werd er een workshop curlen gegeven door de Curling Club Friesland. Voor koffie, thee en lunch werd gezorgd.

Enthousiaste reacties

Het was de eerste keer dat de NKC de ledendag op deze manier organiseerde. Organisator Astrid van Essen is blij met het nieuwe concept. “We hebben veel enthousiaste reacties van camperaars gekregen. De presentaties sloegen enorm aan, het was bijna overal volle bak. Ook de unieke locatie droeg bij aan de goede sfeer. Het concept is zeker voor herhaling vatbaar.”

Reacties


Ook wij vonden deze dag zeer geslaagd. Hebben 4 presentaties bezocht: Onder de motorkap, mr GPS, campercontact app en Noorwegen.
Presentaties duurden gemiddeld 3 kwartier en dan vlug naar de volgende presentatie, onderweg ( ca. 12.00 ) ook nog je lunchpakket ophalen. ( Dat lunchpakket was overigens voortreffelijk! )
Maar veel leden zaten te eten tijdens een presentatie, wat storend was.
Advies:
Tussen 12.00 en 13.00 uur geen prestaties en dan kan een ieder genieten van zijn/haar lunchpakket.
Inventariseer van tevoren welke presentatie men wil bijwonen. Hierdoor kan NKC zien wanneer een presentatie " vol" is ( nu moesten veel leden staan ) en hoe vaak deze presentatie gehouden dient te worden.
Ondanks het bovenstaande hebben wij wel genoten van deze dag.
Geweldige dag met leuke workshops, zou graag nog de www adressen willen hebben van diegene die de workshops gaven zoals het jonge stel met hun eigengemaakte camper en de man die over Australië een presentatie gaf.
Wel was het net wat te druk waardoor je snel van de ene workshop moest lopen om op tijd bij de volgende te zijn en niet de kans te lopen dat het al vol was!
Verder niets dan lof voor de vrijwilligers,

Ton Cusiel

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht