Camperplaats Mijdrecht verhuisd


Gemeente De Ronde Venen heeft per 1 maart vier camperplaatsen aan de Rondweg in Mijdrecht gesloten. Hiervoor is een alternatieve camperplaats geopend aan de Ontspanningsweg in het dorp.


Een week voor de sluiting van de camperplaatsen heeft de gemeente de borden verwijderd en een nieuw bord geplaatst. Hierin verwijst de gemeente naar de nieuwe aangewezen plekken aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht bij zwembad Veenweidebad, waar ook vier camperplaatsen zijn. 

Leefbaarheid verbeteren

De vier camperplaatsen aan de Rondweg zijn omgezet in zes reguliere parkeerplaatsen. De gemeente kiest hiervoor om de bereikbaarheid en de leefbaarheid van het Mijdrechtse centrum te verbeteren.

De nieuwe camperplaats vind je op de website campercontact onder de sitecode 11514.

Reacties


Dit is blijkbaar door de zelfde beletteraar gedaan die bij ons langs de weg ooit de richtingaanwijsborden naar Noorderwijk en Noorderwijkerhout plaatste (i.p.v. Noordwijk en Noordwijkerhout)
De plekken liggen iets verder (1,5 km) van het centrum. Op de fiets goed bereikbaar en te voet iets verder inderdaad. Wel een prachtig zwembad en je kijkt zo de polder in.
Probeer eens MIJDRECHT ipv Mijndrecht
Jammer, de gesloten plekken liggen op ca. 100 m van het winkelcentrum en horecagelegenheden in Mijdrecht. De nieuwe plekken liggen op 'n afgelegen plek in het dorp Mijndrecht. Helaas heb ik dat dorp niet kunnen vinden!

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht