Campercontact voegt 30 duizendste locatie toe


Campercontact heeft vandaag de 30 duizendste locatie aan het bestand toegevoegd. Campercontact is een van Europa’s grootste platforms voor camperlocaties.

Voor én door camperaars

De 30 duizendste locatie is Parking Haras Naturel du Plessis in het Franse Nouans-les-Fontaines.
Campercontact is voor én door camperaars opgezet dus het zijn de gebruikers die de locaties aanmelden, beoordelen en voorzien van foto’s en video’s. De informatie die gebruikers toevoegen, wordt bekeken door een team van vrijwillige moderatoren, die streven naar een optimale kwaliteit en actualiteit van het platform.

Met 30 duizend camperlocaties in meer dan vijftig landen, is Campercontact een van Europa’s grootste platforms voor camperlocaties. Maandelijks gebruiken 175.000 camperaars de app. Campercontact is onderdeel van de NKC, Europa's grootste camperclub.

Reacties


Kijk ook maar eens op de fotos in de app daar zie je campers dwars staan ,zo van. IK HEB EEN PLEK. Voorbeeld Rurberg Duitsland. Er blijven altijd camperaars die denken dat een brutaal mens de halve wereld bezit. Het enige wat je kan doen is de mensen erop aanspreken , maar goed, wie gaat er ik zn vakantie met zulke lui discussie aan . Dan maar de wijste zijn. Ook zie je dit soort taferelen op CP waar geen uitbaters zijn.
Met dank aan onze hufterige camperaars, zullen steeds meer camperplaatsen verdwijnen! Ik vind het weliswaar jammer dat gratis camperplaatsen verdwijnen, maar misschien dat juist een bepaalde vergoeding de slechteriken doet besluiten door te rijden. En boze reactie of niet: als je iets ziet, zèg er wat van! Alleen dàn is er misschien iets te veranderen in deze verdorven geesten.
Wat verrassend om je eigen camper op de homepage van de NKC te zien bij de rubriek 'Nieuws'. Het heeft ermee te maken dat wij dus de 30.000 ste camperplaats blijken te hebben aangemeld. We hopen dat een hoop camperaars hiervan gebruik zullen maken.
Rob en Elze Klute - Dalfsen
www.campontour.nl

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht