Nieuwe camperplaats in Berlicum


Het Brabantse Berlicum heeft een nieuwe camperplaats. De locatie opent op 1 maart en ligt aan de rand van een bos en buitengebied.

Camperplaats Berlicum

Er zijn tien plekken, waarvan zes met elektriciteit. Ook is er water en een loosplek voor afvalwater en de toiletcassette.

Eigenaren Jan en Maria van Doremalen zijn vijf jaar bezig geweest om de camperplaats te realiseren. “We hadden nog een flink stuk land over en we deden daar weinig mee, er liepen wat paardjes. Op gegeven moment kwam iemand met het idee om er een camperplaats te beginnen. Dat vonden we wel een goed plan”, aldus Jan van Doremalen. “Nu het werk klaar is, verheugen we ons erop om camperaars te ontvangen!”

Stad en natuur

De camperplaats is een prima startpunt om uitstapjes in de omgeving te maken. Van Doremalen: “De locatie ligt midden in de natuur heel vrij, maar ook op fietsafstand van het gezellige centrum Den Bosch.” In de directe omgeving van de camperplaats is een gratis toegankelijke speeltuin en een dierenparkje. Het Autotron in Rosmalen ligt op vier kilometer afstand van de camperplaats. Van Doremalen heeft nog een paar tips: “Maak een wandeltocht door het Dynamisch Beekdal, een prachtig natuurgebied of breng een bezoekje aan het monumentale Kasteel Heeswijk.”

Camperplaats Berlicum staat op Campercontact.com onder sitecode 73738.

Cp Berlicum Loosput Web Cp Berlicum Natuur Web

Reacties


Lijkt mij zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Alleen jammer dat er camperaars zijn die een hekel aan honden hebben zoals Jan Sesink. Ik ga ervan uit dat honden wel welkom zijn, kunnen wij lekker in de buurt gaan wandelen.
Tot gauw.
Prima plek, en goed idee. Ik ga gegarandeerd gebruik maken van de ze plaats. Vooral ook vanwege de prachtige omgeving. Hoop alleen dat er geen honden worden toegelaten.
Hallo,
Is, of komt, er een toilet???
Groet, Marjan.
Wat een goed idee! Wij hebben onze kinderen in den Bosch wonen en zullen zeker gebruik gaan maken van jullie stekkie! Is ons hondje ook welkom? Kan je reserveren van te voren
Wat zijn de kosten van overnachten
Geweldig een Camperplaats in Berlicum.
Mooie plek ,vooral om te wandelen en te fietsen.
Goed initiatief
Wij zullen deze zeker promoten
Willem en Ineke Klok

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht