Nieuwe camperlocatie in Nijkerkerveen


Op een steenworp afstand van Nijkerkerveen is onlangs een nieuwe camperplaats geopend met ruimte voor vier campers. De plekken bieden zicht op de weidse agrarische omgeving, met weilanden met koeien en paarden.


Camperplaats Stal Hiensch is gevestigd bij een zorgboerderij met een paardenpensionstal. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt eigenaar Kim Hiensch. “Mijn ouders en oom en tante hebben beiden ook campers. Zelf geniet ik dagelijks van dit mooie, rustige plekje, dus zo kwam ik op het idee voor een camperplaats. Daar komt bij dat het camperen een groeimarkt is.”

Prima hulp

Het heeft wel even geduurd voor de locatie een feit was. Hiensch: “Ook past deze activiteit binnen het bestemmingsplan, de diverse procedures duren lang. De NKC heeft me prima bijgestaan bij het doorlopen hiervan en bijvoorbeeld bij de keuze voor zaken als een sanistation.” Alle voorzieningen zijn aanwezig.

De sitecode van camperplaats Stal Hiensch op Campercontact.com is 82963.

Reacties


Ziet er goed uit.Wat een negatief commentaar van Ger.Wees blij dat een cp bijkomt. Hij kan beter op een camping gaan staan, waar je ook de kans hebt op deze **ongemakken***
Beste Ger Boer,

wat een negatief en gênant commentaar! Een NKC-lid onwaardig. Maar misschien bent u helemaal geen lid van de NKC? Ik hoop het.
Hallo,
Proficiat met uw nieuwe camper lokatie. Jammer dat het alweer een plekje is zonder enigerlei schaduw of begroeiing. Lekker eng op elkaar! Zodat je ook alles van je buren hoort en ziet, geweldig . Ik zou de prijs ook maar meteen naar 30.00€ zetten en oh ja denk a.u.b. aan wifi en een wc pot op het veld. Want dat hebben we écht nodig. Wanneer winnen de nieuwe uitbaters van een CP eens eindelijk een goed advies in?
Gr. Ger
Ziet er heel goed uit, gaan we zeker een keer uitproberen . We hopen dat jullie er een mooi succes van krijgen

Fam Slotegraaf
Bennekom

Reageer


Log in om te reageren.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht