Nieuwe camperplaatsen geopend


Er openen deze week drie nieuwe camperlocaties in Overijssel. Ook is er eentje uitgebreid in Zuid-Holland en een locatie in Friesland heeft haar deuren gesloten.

Nieuw: Winnie's Wereld

In het Overijsselse Deurningen opent 19 april Winnie’s Wereld met vijf plaatsen zonder stroom en vijf plaatsen met stroom. De locatie ligt in de natuur, vlak bij de zogenaamde Pannekoekenplas. Tijdens de paasdagen kun je hier gratis overnachten, nog niet alle voorzieningen zijn dan gereed. De camperplaats vind je op Campercontact onder sitecode 76525.

Nieuw: De Boskamer

Deze week opende camperlocatie de Boskamer in het Overijsselse Reutum. Daar komen in totaal 25 plaatsen. Ze zijn verhard en worden omzoomd door gras. Vanuit De Boskamer kunnen camperaars de regio Twente verkennen. De camperplaats vind je op Campercontact onder sitecode 74923

Nieuw: De Regge-Vallei

In het Overijsselse Den Ham is de camperlocatie De Regge-Vallei geopend. Hier liggen twintig plaatsen van 140 vierkante meter met uitzicht op de Lemelenberg. Er zijn veel faciliteiten aanwezig, zoals stroom, afvoer op de plek en wifi. Ook is er een kantine met tafeltennis, biljart en leestafel. Een fietsroute start van de camperplaats. De camperplaats vind je op Campercontact onder sitecode 76514

Uitgebreid: De Veense Bukker

In Zuid-Holland is de locatie De Veense Bukker uitgebreid van tien naar dertig camperplaatsen. Ook zijn er extra douches bijgekomen en alle plaatsen zijn voorzien van eigen stroom. Campers staan aan de waterkant met uitzicht op de dierenweide met onder andere alpaca’s, konijnen, varkens en geiten. Ook zijn er een moestuin en een pluktuin aanwezig op de locatie. De camperplaats vind je op Campercontact onder sitecode 54026

Gesloten: De Ried

In het Friese Midlum heeft camperlocatie De Ried haar deuren per direct gesloten wegens herinrichting en verdere werkzaamheden aan de infrastructuur.

Reacties


Fijn dat er zoveel nieuwe camperplaatsen bijkomen in nederland. Alleen jammer dat de meeste plaatsen zo duur zijn omdat je moet betalen voor voorzieningen die je niet gebruikt. Douche, toilet, wasmachine, stroom etc.
Al ik de sitecode 76514 van de Regge-Vallei invoer in de Campercontact app geeft hij geen resultaten aan
Prima geregeld. Verleden week wilde wij waar site mode 29545, inborst. Eerst gebeld voor de enkele plek maar volgens de degene aan de lijn was deze lokaties opgeheven.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht