Nieuwe camperplaats in Friesland


In Friesland is onlangs een nieuwe camperplaats geopend bij Noardburgum. Dit gebeurde op verzoek van de gemeente.

Culturele hoofdstad

Leeuwarden is dit jaar de culturele hoofdstad van Europa. Elske Kinderman kreeg het verzoek van de gemeente om vanwege de verwachte drukte rondom de culturele hoofdstad camperplaatsen te realiseren. Op 1 augustus is de locatie dan ook geopend. Het treinstation en de bushalte zijn op een steenworp afstand, dus camperaars kunnen met het openbaar vervoer binnen 10 minuten in de binnenstad van Leeuwarden zijn. Ook voor de rustzoekers zijn er genoeg mogelijkheden.

De vergunning voor de camperplaats is in principe tot eind dit jaar. Als het goed gaat met de bezetting van de camperplaats, vraagt Kinderman een vergunning aan voor langere tijd. "Maar, dan mag het nog wel wat drukker worden", aldus Kinderman.

De camperlocatie biedt plek aan acht campers. De camperplaats staat op campercontact onder sitecode 68024.

 

Reacties


Degene wie het te duur vindt moet zijn camper maar verkopen en in hotel gaan voor 125 euro per nacht lekker goedkoop.
veel te duur
helemaal mee eens 5 euro nog teveel
Een camperplaats is nooit te duur. De exploitant vraagt en de camperaar bepaalt of hij/zij dit wel of niet wil betalen voor die plek. Iedereen die van mening is dat de prijs/kwaliteit niet juist is kan gewoon doorrijden naar de volgende. Wellicht vind ik de prijs wel goed en blijf er gewoon staan. Iemand anders hoeft niet voor mij te bepalen dat het te duur is. Wellicht hanteer ik een andere norm dan mijnheer Eijkenboom en vind ik het een koopje.
Mijnheer Eijkenboom kan beter een hotelletje nemen.
Daar hebben ze meer dan water alleen.
En de camper verkopen aan iemand die het waard is om iets te betalen voor een overnachting.
Wat een flauwe reactie. Jij wilt natuurlijk gratis. Wat is het toch met sommige camperaars. Voor een dubbeltje op de eerste rang. . BAH!
Een camperplaats voor 10euro met alleen maar water belachelijke prijzen hebben we hier in holland voor zo een pleknis 5 euro nog te veel

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht