Camperbedrijf Schäfer opgeheven


Schäfer Campers en Caravans te Soesterberg BV heeft zijn deuren gesloten. Op het bedrijfsterrein staan geen campers en caravans meer, de website is uit de lucht en de telefoon wordt niet meer opgenomen. Bij de NKC zijn meerdere meldingen binnengekomen van klanten die geen contact meer met het bedrijf kunnen krijgen en zich zorgen maken over de garantie een camper die ze bij het bedrijf hebben gekocht.


Volgens de eigenaar van het opgedoekte bedrijf is dat helemaal nergens voor nodig. “Mensen die om gegronde redenen een beroep op garantie willen doen, kunnen altijd bij mij terecht. Ze weten me heus nog wel te vinden. Het bedrijfsterrein is nog van mij en er loopt ook nog een monteur rond”, zegt Schäfer. Dat er geen website en telefoon meer is, vindt hij niet raar. “Het bedrijf bestaat tenslotte niet meer.”

Over de reden van de bedrijfsbeëindiging houdt hij zich op de vlakte. “Zeg maar wegens omstandigheden.” Wel wil hij nog kwijt dat hij erg veel last heeft gehad van negatieve verhalen. “Dan handel je netjes iets af en dan lees je vervolgens op een of ander forum een verhaal dat kant noch wal raakt. Dat heeft wel meegespeeld bij het besluit om met het bedrijf te stoppen.”

Reacties


Beetje jammer
deze negatieve reacties verdiend een bedrijf niet met zo,n
grote omzet .
Niemand weet de reden van het beëindigen dus gaan we maar gewoon iets vertellen wat we DENKEN echt treurig en zielig.

Heren Schafer

Om wat voor reden u ook bent gestopt ?

Het ga u goed in goede gezondheid

Frans van der Peijl
Misschien iets met de belastingdienst?
Wat ontzettend triest!!Heb goeie ervaring gehad met dit bedrijf,heel jammer,En een fijne mooie camper gekocht bij deze prima mensen.,waar we iedere dag nig van genieten!
Ook ik heb slechte ervaring met Schafer. Senior kon nog, maar junior was een domme arrogante vlegel die alleen maar dollartekens zag en helemaal geen verstand van zaken doen had en de betekenis van het woordje SERVICE niet kende. Zeer jammer dat hij het bedrijf van vader om zeep heeft geholpen.
J.Moonen
Enkele jaren geleden hebben wij onze huidige camper van hen gekocht. De inruil van de vorige camper, de afhandeling en een garantiegeval NA de afgesproken termijn is tot volle tevredenheid verlopen.
Jammer dat dit bedrijf is gestopt.
Zeer teleurgesteld in het bedrijf, in juli 2017 camper gekocht van 1 jaar oud. Tot de betaling waren zij zeer vriendelijk, toen het geld was overgemaakt was het over. Kwaliteit van reparaties ronduit slecht. Communicatie aan telefoon, zeer onbeschoft, junior gaf aan zich niet te willen inspannen om garantie uit te voeren.
Letterlijk: zoek het maar zelf uit!
ik heb de firma twee maal een mail gestuurd om te vragen of ik voor onze bij de firma gekochte sunlight bij hun terecht kon ivm de vocht dicht heids garantie, totaal geen reactie van het spul.
augustus een mail dat ik klaar was met de firma omdat er totaal niet gereageerd wordt.
binnen 2MINUTEN een reactie :: fijn te horen dat u klaar bent met de firma TOEDELEDOKIE !!

dan is bij mij nu het kwartje gevallen Schafer TOEDELEDOKIE!!
Kocht anderhalf jaar geleden een camper bij S. jr.
Toen er een garantie probleem was, werd de eerdere vriendelijke behandeling plotseling onaangenaam en werd niet ingegaan op mijn verzoek. Nadat ik voorstelde om het meningsverschil voor te leggen aan de NKC (wat hij als chantage bestempelde) kon het probleem worden opgelost.
Aat in ´t Veld
Verbaast ook mij niets. Het was een onbetrouwbaar bedrijf, dat blijkt nu ook wel uit de manier waarop het bedrijf nu beëindigd wordt en daarover wordt gecommuniceerd. Degenen die nog garantie hebben kunnen daar wel naar fluiten, ondanks de praatjes van de eigenaar!
Helaas vorige tekst niet goed overgekomen door autocorrectie , Engels
4x bij Schafer een camper gekocht in de afgelopen jaren. Altijd prima geholpen en goede deals kunnen afsluiten. Prima campers en ook de garantie was goed geregeld. Jammer dat bedrijf is opgeheven, was ook een goede concurrentie voor de gevestigde bedrijven.
Bevreemd mij niets. Ik ben zowel bij het zoeken naar mijn eerste als tweede camper ook bij hun geweest. Kreeg er beide keren een naar onderbuikgevoel. Wordt nu wel bevestigd. Onbetrouwbaar volk.
Ik zou wel van het bedrijf een verklaring willen zien waarom zo'n bedrijf na al die jaren opeens weg is; dit uit respect voor belangstellenden. Zeker bij de huidige markt waar een camper in 1 dag verkocht wordt; vroeger duurde dat 6 maanden:).
Gaat de NKC juridische stappen nemen om de gedupeerde klanten te helpen? Lijkt mij goede publiciteit voor de NKC!


Met "Enjoy With The People Who Give You ENERGY (#EWTPWGYE)!!!-groet,


Theo "SurvivalTrotter" Brouwers

Ambassador of High Quality, Design and Innovation (and Humour ! ;) )
Met de noorderzon vertrokken die kampers?
Had er in augustus nog bijna een camper gekocht.
Ook wij hebben een camper gekocht bij Schäfer campers, 22 augustus opgehaald, wat kleine probleempjes maar ook ons werd verteld dat de zaak niet meer bestaat en we dus geen garantie meer krijgen.
Ook ons is bij de koop verteld dat er een nieuwe hal gebouwd zou worden.
Wel jammer! We hebben wel een prachtige camper maar je voelt je toch een beetje in de maling genomean.
Schäfer jr heeft mij in september duidelijk gemaakt dat het bedrijf gesloten en opgeheven is en er geen monteur meer is. Dit nadat hij mij in augustus zei dat de monteur op vakantie was. Garantie ging hij niet meer geven, ondanks dat ik daar voor betaald heb en daar aanspraak op wilde maken dus bovenstaand relaas van Schäfer klopt van geen kant. Op mijn aangetekende brief reageert hij niet.
Conclusie: een grote leugenaar.
Jammer want wij zijn heel netjes geholpen.
Afspraken werden nagekomen door uiterst vriendelijke mensen.
Verbaast mij niets.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht