Buscamper voor het hele gezin: 640 Mega Revolution


Buscamperbouwer MegaMobil uit de Sloveense stad Slovenska Bistrica wil zich onderscheiden met een goede kwaliteit, tegen een gunstige prijs. Er zijn drie verschillende modellen op basis van de Fiat Ducato. Een ervan is de 640 Mega Revolution.


Deze heeft achterin een dwars geplaatst en elektrisch te bedienen hefbed, dat traploos te verstellen is en op elke hoogte te gebruiken. Met een stahoogte van meer dan twee meter is daar ook voldoende ruimte voor. Met het bed omhoog schuif je de elektrische fietsen of de scooter zo onder het bed. Optioneel is de wagen ook leverbaar met een extra tweepersoonsbed. Zo kan het een buscamper voor het hele gezin worden.

Ook de natte cel is bijzonder: met het wegdraaien van een wand met het toilet en de wastafel ontstaat een doucheruimte. Zo is er veel ruimte om te douchen, terwijl de wastafel en het toilet droog blijven.

Buscampers van MegaMobil zijn leverbaar vanaf 59.500 euro, de 640 Mega Revolution kost 66.500 euro. Dealer is garage Schel in Angerlo, bij Doetinchem.

Reacties


Mooie bus, maar met 3500 kg is er voor vier personen niet heel veel mogelijk qua gewicht. Dit is alleen interessant als je de toegestande maximum massa kunt ophogen tot een flink stuk boven 3500 kg. Heb je wel weer een C1 rijbewijs nodig om dit te mogen rijden.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht