Beurs tweedehands campers in Kortrijk


Komend weekend vindt in het Belgische Kortrijk voor de eerste keer de Tweedehands CaravanMotorhomeSalon plaats. Op de beurs worden tweedehands caravans en campers te koop aangeboden.


Bezoekers kunnen er terecht voor accessoires en reisinformatie over camperplaatsen en vakantiebestemmingen. Ook zijn er verhuurbedrijven vertegenwoordigd.

De NKC is ook aanwezig op de beurs. Bezoekers kunnen meer informatie krijgen over het lidmaatschap, verzekeringen en de app Campercontact.

De Tweedehands CaravanMotorhomeSalon vindt op de 17 en 18 maart plaats in de Kortrijk Xpo. Het is mogelijk om met de camper te overnachten op de parkeerplaats bij de Xpo.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht