25 duizend camperlocaties op Campercontact

Vandaag is de 25 duizendste camperlocatie op Campercontact verschenen. Het betreft camperplaats Lindewerra in het gelijknamige dorpje in de Duitse deelstaat Thüringen.

Cp Lindewerra Overzicht

Camperplaats Lindewerra ligt naast de brug over de rivier de Werra en biedt 365 dagen per jaar gratis plaats aan maximaal 12 campers. Op de locatie is stroom voorhanden (op aanvraag). Ook is er een kleine barbecueplaats. Op Campercontact is meer informatie over Camperplaats Lindewerra beschikbaar. De allereerste camperlocatie op Campercontact was de Aire Municipale aan de Rue du Sablot in het Franse Peyrehorade.

Campercontact is een internationaal platform (in zes talen) voor overnachtingslocaties en is bereikbaar via website en app (Android en iOS). De website is gratis te raadplegen, de volledige versie van de app is betaald verkrijgbaar (de light versie is gratis). Voorheen vonden gebruikers vooral camperplaatsen op Campercontact. De laatste jaren komen er steeds meer campings bij, aansluitend bij de behoefte van veel gezinnen en camperaars die meer comfort willen.

Het zijn de gebruikers zélf die de locaties aanmelden, beoordelen en voorzien van foto’s en video’s. Door deze user generated content sturen de camperaars het platform steeds verder de grens over. Zo krijgt Campercontact er naast de reguliere vakantielanden in Europa steeds meer voet aan wal in landen als Nieuw-Zeeland en Oekraïne. Het aantal landen waar de gebruiker met Campercontact terechtkan is gestegen tot 51. In Nederland staan 1.153 locaties op Campercontact.

De informatie die gebruikers toevoegen wordt bekeken door een team van vrijwillige moderatoren, die streven naar een optimale kwaliteit en actualiteit van het platform.