25 duizend camperlocaties op Campercontact


Vandaag is de 25 duizendste camperlocatie op Campercontact verschenen. Het betreft camperplaats Lindewerra in het gelijknamige dorpje in de Duitse deelstaat Thüringen.


Camperplaats Lindewerra ligt naast de brug over de rivier de Werra en biedt 365 dagen per jaar gratis plaats aan maximaal 12 campers. Op de locatie is stroom voorhanden (op aanvraag). Ook is er een kleine barbecueplaats. Op Campercontact is meer informatie over Camperplaats Lindewerra beschikbaar. De allereerste camperlocatie op Campercontact was de Aire Municipale aan de Rue du Sablot in het Franse Peyrehorade.

Campercontact is een internationaal platform (in zes talen) voor overnachtingslocaties en is bereikbaar via website en app (Android en iOS). De website is gratis te raadplegen, de volledige versie van de app is betaald verkrijgbaar (de light versie is gratis). Voorheen vonden gebruikers vooral camperplaatsen op Campercontact. De laatste jaren komen er steeds meer campings bij, aansluitend bij de behoefte van veel gezinnen en camperaars die meer comfort willen.

Het zijn de gebruikers zélf die de locaties aanmelden, beoordelen en voorzien van foto’s en video’s. Door deze user generated content sturen de camperaars het platform steeds verder de grens over. Zo krijgt Campercontact er naast de reguliere vakantielanden in Europa steeds meer voet aan wal in landen als Nieuw-Zeeland en Oekraïne. Het aantal landen waar de gebruiker met Campercontact terechtkan is gestegen tot 51. In Nederland staan 1.153 locaties op Campercontact.

De informatie die gebruikers toevoegen wordt bekeken door een team van vrijwillige moderatoren, die streven naar een optimale kwaliteit en actualiteit van het platform.

Rivier de Werra met aan de overkant de camperplaats

Reacties


Gefeliciteerd met deze mijlpaal, maar ik ben het wel roerend eens met diverse vorige berichten.
Graag een keuze mogelijkheid in de APP tussen campings en camperplaatsen want het aantal campergebruikers stijgt elk jaar. Door de flink goedkoper wordende zonnepanelen groeit ook de groep die geheel "self supporting" zijn en niets van campings moeten hebben.
En idd moet dit in de jaarlijkse boeken ook mogelijk zijn.
Graag aparte app voor camperplaatsen. Als ik naar een camping zou willen gaan, zou ik dat niet met mijn camper doen. Camping bezoekers zijn vaak net wat anders dan camperplaatsen bezoekers. Wat is reactie van NKC op dit voorstel?
Positief aansluitend op de reactie hiervoor van PCA Vesseur: Enkele jaren geleden heb ik het NKC-bestuur gemotiveerd aangeschreven om de Camperplaatsen los te koppelen van de Campingplaatsen en zeker ook de Campingplaatsen die Camperplaatsen aanbieden op hun Camping
Het leest gezamenlijk nogal verwarrend
In bijna heel Europa worden Camperaars gediscrimineerd tov de Caravanners!
Vaak geen vrije plaats keuze. Over het algemeen nog steeds duurder tov de combinatie auto-Caravan-luifel/tent combinatie....!
Een ieder kan zich vrijblijvend en aanvullend een Campinggids aanschaffen.
Onze overigens voortreffelijke ACSI- Camperplaatsen gids en ACSI -Campinggids zal deze scheiding per onderwerp in 2 aparte gidsen moeten kunnen bewerkstelligen.
Dit ten voordele tov de nog vele (oudere)camperaars onder ons die DIGITAAL niet vaardig zijn
Ik meld U deze kennis uit gesprekken vanuit het veld.
MVr Groet LEO Schotman
Fantastisch, wij maken al jaren met veel plezier gebruik van Campercontact op de TomTom, het zou alleen prettig zijn dat Campings en Camperplaatsen apart in één bestand komen, is het probleem van de bestands grootte ook opgelost.
vrgrPietVesseur
Wat is dit een geweldige app.
Vroeger sleepte ik mappen met coordinaten mee en nu vertrouw ik volledig op de telefoon of tablet...
Soms ben ik wel bezorgd om zo alles op één app te zetten maar het is wel super gemakkelijk.

Jack
Jammer dat het niet meer in zijn geheel op de tomtom past
Misschien kan het verdeeld worden in twee bestanden.?
land voor land kan wel, maar is veel extra werk
Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal
We zijn erg blij met campercontact .
Een geweldige App!!!!!!!
Proficiat met het behalen van deze mijlpaal.
Een geweldige uitvinding zo'n app. Heel veel dank voor de info die mijn trips gemakkelijker maken.
ga zo door
Mooie plaats gaan we zeker bezoeken
Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Op na de volgende 25.000.
PROFICIAT !!!

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht