Apeldoorn positief over camperplaats


De gemeente Apeldoorn is tevreden over de nieuwe camperplaats bij het centrum. Naar aanleiding van beoordelingen op Campercontact.com is de locatie verbeterd. Dat meldt de regisseur openbare ruimte in een brief aan de gemeenteraad, over de evaluatie van de camperplaats.

Camperplaats Apeldoorn

Verbeterde verlichting

Uit de beoordelingen bleek dat verlichting te wensen overliet en het groen op de camperplaats een flinke snoeibeurt kon gebruiken. De verlichting is daarom verbeterd, het groen is teruggesnoeid en binnenkort wordt onderhoud aan de bestrating uitgevoerd.

Manager verenigingszaken Marretje Jelmersma van de NKC is blij met de verbeteringen. “Campercontact is destijds opgericht om camperaars te voorzien van informatie over camperplaatsen, maar ook om te stimuleren dat de kwaliteit ervan wordt verbeterd. Het is goed om te zien dat dit in Apeldoorn heel concreet zo werkt. Een pluim voor de gemeente.”

 De camperplaats in het centrum van Apeldoorn is te vinden op het voormalige terrein van Centraal Beheer Achmea en biedt plaats aan tien campers. De sitecode op Campercontact.com is 55766.

 

Reacties


Wij hebben daar al een paar keer gestaan, kort bij het centrum. Dat daar hoge bomen staan deert ons niet, juist het tegendeel, schaduw in de zomer, gezellig. Er zijn nu eenmaal mensen die niet verknocht zijn aan hun TV. Een voorbeeld voor vele steden. op de dagen dat wij daar waren reden er regelmatig politiecombi's door wat ons een veilig gevoel gaf. Inderdaad een pluim voor de gemeente.
waarom onder de hoge bomen, het verbaast mij iedere keer dat de nieuwe camperplaatsen altijd onder hoge bomen
worden geplaatst, geen sateliet ontvangst. ??
kan hier dan geen rekening mee gehouden worden.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht