Nieuw in Noordwijk: camperplaats De Guldenroede


In de Zuid-Hollandse gemeente Noordwijk is een nieuwe camperplaats: De Guldenroede. De locatie, gevestigd bij een bloemkwekerij, wordt komend weekend officieel geopend.


Er is plek voor maximaal vijftien campers. Voorzieningen zoals elektriciteit, wifi en een loosput voor het cassettetoilet en het afvalwater zijn aanwezig. Op verzoek van de eigenaren heeft een NKC-camperplaatsspecialist hen geadviseerd en begeleid in het vergunningstraject.

Zowel het centrum van Noordwijkerhout als het strand liggen op een loopafstand van tien minuten. Ook het iets verderop gelegen Oosterduinse Meer biedt volop waterrecreatiemogelijkheden. In het voorjaar is de camperplaats een prima uitvalsbasis voor een bezoekje aan de Keukenhof. Ook is het voor de liefhebber mogelijk om een kijkje te nemen in de bloemkwekerij.

De Guldenroede staat op Campercontact.com onder sitecode 68085.

Reacties


Afgelopen nacht op Camperplaats de Guldenroede overnacht
Prima locatie dicht bij het strand en de plaats Noordwijk op fietsafstand. Vriendelijke en behulpzame beheerder / eigenaar. Geen Douche / Toilet mogelijkheid maar was voor ons ook niet nodig ( zelfvoorzienend )

Zeker Voor herhaling vatbaar 😁

En waar blijft Leiden nu??
Staan zich voor een mooie historische stad te zijn.

Wel voorzieningen voor watersport.
Camperaars moeten het doen met een gewone Parkeerplaats??

Kom op Leiden
,
,
Sluit me helemaal aan bij de woorden van Keijzer. Wil daar nog aan toevoegen dat ik het heel zinvol zou vinden als bij een camperplaats vermeld zou worden wat er op de plek wel of niet aanwezig is. Meerdere keren moesten wij aan een camperplaats voorbij gaan omdat er geen toiletten aanwezig waren, evenals in onze camper
Wat fijn voor camperaars. Ben zo ie zo voor camperplaats met elektra enz. Voor elk wat wils zeg ik maar. Ieder doet zijn keuze van voorkeur. Zijn zelf terug van camper trip naar Noorwegen maar eerder terug gekomen omdat medereiziger met camper absoluut niet op campings wil of duurder dan €10,- voor CP met gevolg dat onze gasfles heel snel leeg ging waardoor wij onze weg in Noorwegen moesten afbreken. Voor ons geen vrije CP meer als alleen als het moet.
Gaaf.... Fijn dat deze mensen een stukje van hun grond beschikbaar stellen voor campers. En dat ook nog in/bij Noordwijk. Mij zal het niet verbazen als er veel gebruik van wordt gemaakt. Succes !!!

Je maakt een keuze in het aanschaffen van een camper,maar er zijn vakantie vierders die van vlieg ,hotel vakanties overgaan op camperen en dan krijg je ditde nkc doet zijn best maar super de luxe dient men naar een camping te gaan keuze genoeg
Dan heb je ook geen echte camper maar moet je naar een hotel of camping.
Ad van Zutphen
mooi zo'n nieuwe cp. Maar kan de NKC camperplaatsspecialist voortaan ook adviseren om er een of meer toiletten te installeren? niet iedereen heeft een wc aan boord

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht