Eura Mobil Integra 700 HB met brede badkamer


Eura Mobil komt met een derde uitvoering van de 7,15 meter lange Integra 700, de Integra 700 HB. Meest opvallend is dat het bed overdwars staat, helemaal achterin, met ervoor een badkamer over de gehele breedte van de camper.

Eerder dit jaar presenteerde Eura Mobil de nieuw ontwikkelde integraal, in twee lengtes met ieder twee uitvoeringen. De kortste van de twee, de 7,15 meter lange 700, kwam op de markt als QB met een queensbed en als EB met enkele bedden. Daar komt nu de nieuwe 700 HB-uitvoering bij, waarbij HB staat voor heckbed. Voorin, boven de zitgroep, hangt ook nog een tweepersoonshefbed.

 

De Integra is te zien op de CMT in Stuttgart, van 13 tot en met 21 januari. Eura Mobil staat in hal 1, standnummer B52. De wagen is in Nederland leverbaar vanaf zo’n 117.000 euro.

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht